4 Octombrie 2018
Numărul cardurilor VB Lunch - în continuă creștere

Victoriabank, un jucător de top de pe piața bancară din Republica Moldova, a emis deja aproape 1 300 de carduri de plată VB Lunch - tichete de masă pe suport electronic, ce permit achitarea prânzului şi/sau procurarea produselor alimentare.


Acest suport elegant și modern de plată poate fi folosit în rețeaua VB Lunch, care numără, la moment, peste 110 de puncte comerciale de pe întreg teritoriul țării și care se extinde în continuu. Magazinele alimentare și restaurantele din Chișinău, Ungheni, Telenești, Taraclia, Comrat, Ceadîr-Lunga, Durlești și Strășeni își așteaptă deja clienții deținători de VB Lunch. Printre acestea se găsesc: Linella, Metro Cash&Carry, Salat, Family Market, ș.a. La data de 3 octombrie primii clienți, deținători de carduri VB Lunch, s-au bucurat deja de transferul acestei alocații individuale pentru prânz.

 

Amintim că, Victoriabank a primit licența pentru emiterea tichetelor de masă electronice, ceea ce atestă faptul că banca dispune de un ansamblu de echipament, soft și măsuri de securitate privind emiterea și deservirea tichetelor de masă electronice!

 

Pe lângă faptul că VB Lunch este mai comod decât tichetul de masă pe suport de hârtie, restul de la fiecare cumpărătură poate fi folosit pentru cumpărătura următoare, iar banii pot fi cumulați pe card timp de 6 luni. VB Lunch este dotat cu tehnologia contactless, care permite achitarea printr-o simplă atingere a cardului de POS – terminal. Toate operațiunile și soldul contului pot fi monitorizate prin canalele de deservire la distanță: Internet BankingVictoriaMobile și bancomatele Victoriabank. Un avantaj important pentru companii este deductibilitatea fiscală, de care beneficiază atât angajatorul cât și angajatul!

 

Rețeaua de comercianți o puteți găsi aici.

 

Victoriabank este un jucător important pe piața cardurilor bancare din Moldova, cu un portofoliu de aproape 320 000 de carduri bancare în circulație, deținând în prezent o cotă de piață de circa 17% în ceea ce privește volumul de carduri active și de peste 32% privind rulajul în punctele comerciale. Aceste performanțe se datorează proiectelor băncii ce vin cu alternative de plată care aduc clienților experiențe noi, mai multă mobilitate şi confort.