25 Martie 2022
Premieră la Victoriabank. 15.03.2022 - data la care volumul depozitelor constituite online a fost mai mare decât cel al depozitelor deschise la ghișeele băncii

Clienții Victoriabank au dovedit încă o dată că știu să economisească nu doar bani, ci și timp, fiind lideri în digitalizare, la fel ca și banca lor. Astfel, în premieră, în data de 15 martie 2022, a fost atinsă o bornă importantă în drumul digital al clienților Victoriabank, respectiv volumul depozitelor constituite online, prin VB24, l-a depășit pe cel al depozitelor deschise la ghișeele băncii.

„În siguranță, simplu, rapid, mai avantajos și fără drumuri la bancă. De toate acestea s-au condus clienții noștri când au optat pentru deschiderea unor depozite online, prin VB24. Ei au înțeles avantajele digitalizării și au ales să beneficieze de ele pentru că au fost și sunt, la fel ca noi, angajații Victoriabank, #CuPoftăDeDigitalBanking. Mai mult, pe lângă majorarea considerabilă a numărului depozitelor constituite online, crește continuu și volumul celorlalte operațiuni digitale, cum ar fi transferurile valutare online prin SWIFT (pe bază de IBAN) și transferurile online din conturile deschise la Victoriabank către Banca Transilvania din România”, a declarat Deputy CBO Victoriabank, Mircea Aursulesei.

Amintim că, pentru mai multe tipuri de depozite deschise online, clienții Victoriabank beneficiază de un bonus de până la 1% la rata dobânzii. Amănunte despre toate beneficiile deschiderii unui depozit online găsiți aici.

Din 23 septembrie 2020, deținătorii de carduri Victoriabank, utilizatori de online banking, beneficiază de noi posibilități în platforma VB24 (VB24 Mobile, VB24 Web), precum:

  • deschiderea depozitelor la o rată mai avantajoasă decât la ghișeul băncii
  • alimentarea/retragerea parțială a banilor din contul de depozit
  • deschiderea conturilor curente
  • vizualizarea cursului valutar la operațiunea de schimb valutar
    Victoriabank propune o gamă largă de depozite și conturi de economii pentru orice necesitate. Actualmente, banca pune la dispoziție oferte avantajoase cu dobânzi de până 8,75%, precum Depozit Primăvara 2022 sau Alături VB (60+). Pe link poți analiza toate ofertele și alege varianta cea mai potrivită de a-ți crește banii rapid și sigur.

Depozitele bancare constituite prin intermediul serviciilor VB24, sub forma unui document electronic, sunt protejate prin schema de garantare oferită de Legea 575/ 26.12.2003 privind garantarea depozitelor în sistemul bancar.

Cum poate fi deschis un depozit online prin VB24 Mobile poți afla aici, iar aici găsești un tutorial video despre constituirea unui depozit online prin VB 24Web.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 – plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice – prin VB24 Business.

Prin VB24, clienții Victoriabank beneficiază de o multitudine de servicii digitale, care pot fi folosite simplu și rapid, printre care: plăți SAPI (plăți în MDL prin sistemul automatizat de plăți interbancare al Băncii Naționale a Moldovei), transfer valutar online prin SWIFT (pe bază de IBAN). De asemenea, pot fi făcute transferuri online (T2A) și pot fi deschise depozite online. Ce avantaje oferă platforma VB24 pentru persoanele fizice aflați aici, iar pentru persoanele juridice – aici.     

Amintim că, potrivit rezultatelor de anul trecut, Victoriabank este lider între băncile mari din țară pentru trei indicatori principali din domeniul digitalizării. Sub motto-ul #CashLess, la Victoriabank au fost înregistrate: cel mai mare număr al tranzacțiilor digitale (fără numerar) din totalul operațiunilor Victoriabank; cea mai mare valoare a operațiunilor digitale, precum și cea mai mare medie de operațiuni lunare cu un card activ.