13 Iulie 2022
În premieră, STAR Card – unicul card de cumpărături din Moldova care-ți permite să achiți online – integral, în rate fixe fără dobândă sau din puncte bonus

STAR Card, prietenul tău la cumpărături, îți lărgește orizonturile și te invită la shopping online! În premieră pentru Republica Moldova, un card de cumpărături în rate poate fi utilizat nu doar la magazinele fizice dar și la cumpărăturile efectuate pe internet.

Lansarea acestui proiect ambițios Victoriabank o face împreună cu partenerul STAR – Alo Internet Magazin.

De acum înainte, deținătorii cardului vedetă de la Victoriabank vor putea cumpăra online, în 6 rate fixe, cu 0% dobândă, gadgeturi, smartphone-uri, calculatoare, laptopuri, accesorii și tot felul de dispozitive smart, puse la dispoziție de partenerul nostru „Alo”. Totodată, utilizatorii de STAR Card pot cumpăra produse din punctele STAR acumulate sau vor aduna 5% puncte de loialitate (1 punct = 1 leu), achitând integral cumpărăturile online pe alo.md.

Partenerul STAR – alo.md este primul magazin online cu care STAR Card se lansează în comerțul electronic, dar Victoriabank planifică să extindă rețeaua cu pași siguri și rapizi, astfel încât deținătorii cardului să aibă o alegere cât mai variată de cumpărături în rate online.


Ce este un STAR Card?

În primul rând trebuie să cunoști că STAR Card nu este un card simplu! Acesta cuprinde, concomitent, însușirile a 3 carduri și este unic pe piața din Moldova:

  • Card cu o linie creditară de până la 150 000 de lei (cu o perioadă de grație de până la 56 zile)
  • Card de cumpărături în până la 12 rate, FĂRĂ DOBÂNDĂ în rețeaua de parteneri STAR
  • Card de acumulare (până la 20%) a punctelor de loialitate, din valoarea cumpărăturilor efectuate, așa numitele puncte STAR, pe care le poți cheltui ulterior în rețeaua de parteneri (1 punct STAR = 1 MDL).

STAR Card are o rețea largă de magazine partenere la care poți achita cumpărăturile în până la 12 rate, fără dobândă sau acumula până la 20% puncte de loialitate din valoarea cumpărăturilor. Vezi care sunt acestea, pe link.

Mai multe detalii despre cardul vedetă de la Victoriabank, STAR Card, poți afla pe starcard.md.

Hai la shopping cu STAR Card, acum și online!