10 Ianuarie 2019
VB24 – noul Online Banking de la Victoriabank – funcționalități noi și design atractiv


Victoriabank începe noul an cu relansarea sistemului de deservire la distanță (web/ mobile), care din 10 ianuarie devine – VB24. Alături de un design plăcut și modern, clienții băncii, persoane fizice și juridice, vor beneficia de funcționalități noi pentru serviciile din cadrul grupului:

 

  • VB24 Web - platformă online, ce permite accesarea și monitorizarea conturilor direct de la calculator, oricând și de oriunde
  • VB24 Mobile - aplicație mobilă ce oferă acces imediat la conturile personale 24/7 - convenabil, rapid și sigur direct de pe smartphone
  • VB24 Business - destinat persoanelor juridice pentru efectuarea operațiunilor bancare de oriunde și oricând
  • VB24 ATM - permite efectuarea operaţiunilor bancare fără prezenţa la ghişeu, direct de la bancomat
  • VB24 SMS - mesaje de notificare pe telefon, imediat ce se înregistrează vreo schimbare pe cardul bancar
  • VB24 Mobile Pay - aplicație mobilă destinată plăților pentru bunuri și servicii efectuate prin intermediul unui smartphone, printr-o simplă apropiere a telefonului de POS - terminal.

 

Victoriabank apreciază timpul fiecărui client de-al său. Astfel, aceasta oferă și mai mult acces către toate conturile bancare! Acum, persoanele fizice, prin intermediul platformei online, pot vizualiza informația nu doar despre contul de card dar și despre cele: curente, de credit și de depozit. Cei care au nevoie de extrasul contului curent, au posibilitatea generării lui, direct de la calculator sau smartphone. Pentru mai multă comoditate, nu mai e necesară indicarea numărului facturii la fiecare achitare, clienții Victoriabank se pot abona la ele și le pot achita, lunar, printr-un simplu click de confirmare!

 

Și persoanele juridice se vor bucura de mai multe beneficii. Prin intermediul noii platforme deținătorii conturilor VB24 Business, vor putea: 

 

  • prelungi chestionarul dacă nu au fost operate modificări de date, utilizând declarația special adaptată
  • recepționa listele de conturi ale angajaților incluse în proiectele salariale și de tichete de masă și valida plățile
  • primi notificarea despre necesitatea prezentării documentelor justificative în cazul plăților care trec control AML
  • genera extrasul într-un format nou, cu vizualizarea soldului la final de zi și rulajelor zilnice
  • genera extrasul de maximum 1 lună în loc de 15 zile, pentru orice perioadă.

Relansarea sistemului VB24 vine întru îmbunătățirea calității timpului petrecut în spațiul online al conturilor clienților Victoriabank. E simplu, e rapid și mereu la îndemână! Încearcă și tu, acum!

 

 

Victoriabank este unul din liderii pieței bancare din țară și continuă să-și surprindă clienții cu produse noi, tehnologii inovative, servicii rapide și calitative. Banca Transilvania și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) sunt acționarii majoritari, deținând peste 70% din capitalul social al Victoriabank. În calitate de parteneri strategici, acestea doresc să continue creşterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.