18 Mai 2018
Clienții Victoriabank vor trăi pe viu experiența celui mai așteptat eveniment fotbalistic al verii

Câștigătorii primei etape a Campaniei „Descoperă lumea fotbalului cu cardurile Visa de la Victoriabank” își pot pregăti bagajele pentru a pleca în Rusia. Anume acolo, anul acesta, va fi centrul fotbalului mondial, găzduind campionatul FIFA WORLD CUP 2018.

 

În cadrul acestei etape au fost desemnați câștigătorii: Premiului Mare, Premiului adițional și ai celor 25 de mingi de fotbal cu logotipul Victoriabank și Visa (vezi lista aici). Toți ei, în perioada 30 martie-26 aprilie 2018, au făcut achitări cu cardurile Visa în valoare minimă de 50 de lei și au fost incluși automat în tombolă.


Nastas Igor, câștigătorul Premiului mare, 2 bilete la meciul Portugalia – Maroc, a fost plăcut surprins de această noutate, chiar în ziua sa de naștere. Pachetul turistic promoțional îi mai oferă: bilete de avion tur-retur, cazare pentru 4 nopţi, mese incluse și suport financiar de la Visa. Meciul se va disputa la 20 iunie, pe stadionul de 5 stele de la Moscova – Lujniki.

 

Câștigătoarea Premiului adițional, Pijevskaia Irinava trăi experiența unică a jocului unora dintre cei mai talentați fotbaliști ai planetei, la meciul Argentina – Islanda din 16 iunie, pe stadionul Spartak de la Moscova.

 

Echipa Victoriabank urează sincere felicitări tuturor premianților primei etape și Vă îndeamnă să achitați în continuare cu cardurile Visa de la Victoriabank, pentru a beneficia de noi premii în cea de-a doua rundă a Campaniei, ce durează până pe 30 mai.