about #VictoriabankPeople

Nelly Cozaru despre #OameniiDeLaVictoriabank în Podcastul VB Talks ediția 18

VictoriaBank

Invitata ediției a 18-a a podcastului VB Talks faimoasa și talentata actriță Nelly Cozaru a vorbit cu multă admirație despre #OameniiDeLaVictoriabank din cadrul sucursalei unde se deservește în calitate de client Victoriabank.

Nelly Cozaru a mărturisit că a fost mereu impresionată de modul în care angajații noștri reușesc să ofere servicii bancare, cu profesionalism și bunăvoință. Ea a vorbit cu mult suflet despre oamenii de la Victoriabank și a evidențiat importanța lor în viața de zi cu zi a multor oameni care pășesc pragul băncii.

,,…..mă gândesc de multe ori, în lumea asta…. în care noi suntem înconjurați de gadgeturi tot felul, care intră în viața noastră, ai nevoie uneori de un element omenesc, uman, călduros și asta eu le găsesc la Victoriabank….”


Aprecierile sale au fost o modalitate minunată de a arăta că oamenii din spatele scenei sunt la fel de importanți ca și vedetele de pe ecran și că fără munca lor dedicată, multe producții nu ar fi posibile.😃

#Victoriabank #HumanBanking #OameniiDeLaVictoriabank #CuPoftaDeMunca

#OameniiDeLaVB_Episodul_11/2023|#ExtraInterviu cu Lilia Portărescu

VictoriaBank

Întrebare 1: Lilia, povestește-ne despre tine, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cum te-ai descrie? Cum arată călătoria ta profesională la Victoriabank?

Răspuns:  Activitatea mea profesionala a început în urmă cu 15 ani când m-am alăturat echipei #OamenilorDeLaVictoriabank. Mi-am dorit întotdeauna să lucrez într-o bancă. M-a atras mereu mediul plăcut de lucru și admiram oamenii care lucrau în bănci pentru modul exemplar în care interacționau cu clienții. La Victoriabank m-am angajat temporar, dar lucrurile au evoluat atât de firesc și totodată atât de dinamic ca deja mai bine de 15 ani sunt parte dintr-o echipa profesionistă si ambițioasă. Doar colegii îți pot oferi confortul de care ai nevoie în orice nou început. 😃

Întrebare 2: Faci parte din echipa Victoriabank de ceva vreme, care ar fi câteva momente cheie trăite de tine în cei peste 15 de ani de activitate profesionala?

Răspuns: Doar făcând ceea ce-ti place, poți sa ajungi unde iți dorești. Pentru mine un task dus la bun sfârșit sau un client mulțumit este întotdeauna o realizare. Cele mai interesante etape profesionale au fost perioadele când am participat la elaborarea de produse bancare, migrări de soft, precum și proiecte de finanțări sindicalizate. Bankingul este o meserie care se bazează foarte mult pe învățare, comunicare continuă și lucru în echipă. La Victoriabank suntem o echipa performantă, minunată, ne înțelegem din priviri și ne impulsionam unii pe alții.

Întrebare 3: Care este parcursul tău profesional? Ce ai făcut pentru a fi omul de astăzi?

Răspuns: Unii colegi ar spune că sunt perfecționistă, dar de fapt mereu recomand tuturor să învețe și să aibă curiozitatea de a descoperi singuri. Tot timpul este loc de evoluție și de dezvoltare și nu știi niciodată de unde apar oportunitățile. Este important sa ai mintea deschisă întotdeauna pentru a învață lucruri noi, iar implicarea activa aduce împliniri profesionale.

Întrebare 4: Dacă ar fi să dai un sfat, din perspectiva specialistului cu experiență profesională, ce i-ai sfătui pe cei care sunt la început de cariera?

Răspuns: Responsabilitate, curiozitate și implicare, acestea sunt atributele de care ai nevoie pentru a ajunge la nivelul de împlinire profesională. Banking înseamnă oameni, iar abilitatea de a te pune în „pantofii clientului” este indispensabilă. Când îți place ceea ce faci, nu pot ieși decât lucruri extraordinare.

Întrebare 5: Lilia, ești un om foarte activ pe plan profesional. Cum este Lilia în timpul liber, în compania familiei și a celor dragi?

Răspuns: Familia este punctul de susținere, plimbările în pădure, activitățile de familie în vie sunt cele mai active și memorabile reuniuni. Călătoriile sunt o sursă de energie și de revigorare, o plimbare într-un oraș necunoscut, un răsărit pe munte sau lumea sub acvatică te determină să te deconectezi de rutina zilnică și să iți reîncărcarci bateriile.

Draga noastră Lilia, ne bucurăm să te avem de 15 ani în echipa #OamenilorDeLaVictoriabank și îți admirăm profesionalismul.

#OameniiDeLaVB_10/2023 |#ExtraInterviu cu Cezarina Rusnac | Sucursala nr.16 Edineț

VictoriaBank

Întrebare 1: Cezarina, povestește-ne despre tine, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cum te-ai descrie? Cum arată călătoria ta profesională la Victoriabank?

Răspuns:  Mă caracterizează ambiția, perseverența, onestitatea și răbdarea observate și confirmate de echipa din care fac parte, dar și de clienții Victoriabank . Am învățat să zâmbesc în situații mai complicate din viață, pentru că știu că puterea zâmbetului dintr-o clipă de încercare și provocare te întărește pentru două vieți de luptă. Indiferent de formula vieții profesionale, am făcut mereu față tuturor provocărilor. Activitatea de la Victoriabank m-a maturizat foarte mult din punct de vedere profesional. Încă de mic copil aveam curajul să fac lucruri pe care ceilalți susțineau că nu le pot face. Fac parte dintr-o echipă frumoasă și împărtășim aceleași valori. Călătoria mea profesională în Victoriabank, a început încă de pe băncile de studenție. Pe atunci eram studentă la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) și am aplicat la un Stagiu de practică în cadrul băncii. Datorită stagiului de practică petrecut la bancă m-am îndrăgostit de domeniul bancar. Mai târziu, fără nici un pic de ezitare am acceptat oferta de a mă alătura echipei Victoriabank, banca care mereu este în continuă dezvoltare, modernizare și digitalizare. A fost o decizie foarte bună să mă alătur echipei #OamenilorDeLaVictoriabank, iar rolul pe care îl am acum mi se potrivește perfect, zic eu. 😃

Întrebare 2: Faci parte din echipa Victoriabank de ceva vreme, care ar fi câteva momente cheie trăite de tine în cei 15 de ani de activitate profesionala?

Răspuns: În vara anului 2023 voi sărbători 15 ani de activitate profesională, ani plini de amintiri trăite frumos, intens. Nici nu știu cum a trecut timpul în toți acești ani. 😃 Știu doar că am admirat întotdeauna domeniul bancar, care este unul dinamic, în care nu ai timp să te plictisești. Uneori nu a fost ușor, dar datorită curajului, ambiției și voinței de caracter, le-am reușit pe toate. 😃

Întrebare 3: Care este parcursul tău profesional? Ce ai făcut pentru a fi omul de astăzi?

Răspuns: Am debutat în banking în vara anului 2008 pe o poziție de front office în calitate de Economist. Cu trecerea timpului, datorită faptului că sunt o persoană comunicabilă, flexibilă am trecut prin multe roluri profesionale, ceea ce mi-a dat posibilitate de a mă dezvolta, de a învăța ceva nou și de a urca cu ușurință pe treptele de creștere în carieră. Pun foarte mare accent pe dezvoltarea profesională, pe partea de evoluție și autodepășire. Vreau să menționez că doar cel ce muncește strânge roadă. Dar toate succesele se datorează nu doar efortului meu personal, dar și al întregii echipe cu care lucrez cot la cot. Suntem într-adevăr ca o familie unită unde se comunică, planifică și se lucrează pentru rezultate frumoase și obiective ambițioase. Sucursala nr.16 Edineț are o echipa foarte faină și îmi place atât de mult atmosfera de la birou, încât uneori nici nu realizez cât de repede trece timpul. Faptul că ne înțelegem foarte bine ne ajută să gestionăm eficient toate activitățile.

Întrebare 4: Dacă ar fi să dai un sfat, din perspectiva specialistului cu experiență profesională, ce i-ai sfătui pe cei care sunt la început de cariera?

Răspuns: Celor care sunt la debut de carieră, pot să le spun că deja se pot bucura de primul lor succes obținând un job. Chiar dacă nesiguranța începătorului își spune uneori cuvântul, fiecare zi este un nou prilej pentru a vedea că, de fapt, nimic nu este imposibil de realizat, dacă ai încredere în forțele proprii, dedicație și multă ambiție pentru a obține rezultate frumoase în domeniul profesional. Curiozitate nemărginita, nici o frică de a cere suportul și ghidarea colegilor cu experiență. Ajută într-adevăr 😃. Stabilirea obiectivelor, învățarea continuă, te ajută sa crești profesional. Atunci când ți se pare că „este imposibil”, nu ceda!😃

Întrebare 5: Cezarina, ești un om foarte activ pe plan profesional. Cum este Cezarina în timpul liber, în compania familiei și a celor dragi?

Răspuns: După orele de birou, încerc să profit de timpul petrecut împreună cu cei dragi, angajându-ne în activități active. Familia mea, care nu este prea mare – soțul și fiica, avem un stil de viață activ. Împreună alegem plimbările cu bicicleta, în zone cu aer proaspăt. În vacanța de vară călătorim prin diferite țări, ne place odihna la munte, schiatul este sportul de familie preferat.

Dragă Cezarina, ne bucurăm că faci parte din echipa #OameniiDeLaVictoriabank și iți dorim să îți păstrezi ambiția și curajul mulți ani de acum înainte.

#OameniiDeLaVB_Episodul_9/2022|#ExtraInterviu cu Alexei Iurașcu, Direcția Tehnologii Informaționale

VictoriaBank

Întrebare 1: Alexei, povestește-ne despre tine, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cum te-ai descrie? Cum arată călătoria ta profesională la Victoriabank?

Răspuns:  Când iți pui în joc cunoștințele și toate calitățile personale în tot ceea ce faci este imposibil ca planul să nu dea roade. Asta mi-am spus eu în urma cu 15 ani, când deveneam unul dintre #OameniidelaVictoriabank. Sunt o fire activă, pozitivă și comunicabilă, care se alimentează cu energie pozitiva din contribuția și suportul oferit celor din jur. Fie că este vorba de colegii de serviciu, partenerii băncii sau cei de acasă. Comunicarea deschisă cu cei din jur este cheia succesului în toate. În activitate apreciez si susțin abordarea creativă a fiecărei situații, cu profesionalism, cu analiza mai multor perspective. Pun accent pe calitatea serviciului sau a produsului oferit. Sunt „dependent” de tehnologie, perfecționist în anumite situații, dar flexibil când există argumente relevante și logice. Mă număr printre acei oameni ce reușesc zi de zi să-și ducă obiectivele la nivel de performanță, transformând-si viziunea în realitate. La Victoriabank am realizat cit este de importanta cultura internă în care prioritate este angajatul. Este foarte important sa ai parte de susținere, în special domeniul IT, unde munca de echipă e indispensabila.

Întrebare 2: Faci parte din echipa Victoriabank de ceva vreme, care ar fi câteva momente cheie trăite de tine în cei peste 15 de ani de activitate profesionala?

Răspuns: Faptul ca am fost angajat la bancă pentru mine a fost un moment de răscruce și nu regret nici o clipa de alegerea făcută acum 15 ani. Am venit cu toata încrederea la Victoriabank, banca care oferă oportunități de carieră. Chiar daca știam că nu am suficientă experiență, dar foarte mult îmi doream sa aplic cunoștințele învățate la un curs de retelistica finisat la acel moment, lucrurile s-au întâmplat în modul cel mai neașteptat pentru mine și m-am alăturat echipei #OamenilorDeLaVictoriabank. O situație pe care nu o voi uita a fost atunci când pentru prima dată am avut un incident de inactivitate a procesului operațional al băncii pentru aproximativ 30 min in timpul unei zile obișnuite de lucru, cum spun angajații ,,a căzut rețeaua” 😃. Ceva mai târziu, ne-a reușit sa reproiectam infrastructura atât a sediului central cât și a sucursalelor astfel încât sa creștem disponibilitatea rețelei cat mai aproape de 100%. O alta etapă importantă în viața mea profesională a fost promovarea în funcție managerială – Director adjunct, Direcția Tehnologii Informaționale. Faptul că toți colegii din echipă m-au încurajat și foarte cald salutat, mi-a confirmat faptul ca urmează o etapă frumoasa in care, cu ajutorul lor, voi reusi. Începutul pandemiei a fost o adevărata provocare pentru întreaga echipa IT, atunci când a fost necesar să organizam peste noapte și cu instrumentele existente, acces la distantă pentru toți colegii din sediul central. Astăzi motivația profesionala este asumarea și realizarea cu succes a activității curente, dar și implicarea în proiecte noi, necunoscute și care la prima vedere par a fi ireale.😃

Întrebare 3: Care este parcursul tău profesional? Ce ai făcut pentru a fi omul de astăzi?

Răspuns: In 2007 m-am alăturat echipei Victoriabank, în calitate de Administrator de rețea, dar si cu un curs Cisco (specializat retelistica), proaspat finisat, însă neaplicat în practică. Aceste cunoștințe mi-au deschis o ușa ăn domeniul IT de la Victoriabank, ținând cont că toată rețeaua băncii funcționa pe echipament Cisco. 😃 Parcursul meu profesional l-as descrie ca unul dinamic. Tehnologiile mereu se schimbă, iar noi nu trebuie să rămânem în urmă, ci să tindem să aflăm mai multe și să facem lucruri noi Pe parcursul celor 15 ani am reușit sa mă adaptezi surprinzător de bine, iar experiența acumulata o apreciez din plin. Nu m-a speriat încercarea lucrurilor noi, continui să lucrez și să învăț de-a lungul întregii cariere In 2017 am fost avansat în poziție manageriala. Apreciez oamenii din echipa mea si sunt convins ca toata munca nu si-ar avea rostul fara echipa din spate. Când ajutorul este reciproc, ar fi imposibil ca rezultatele sa nu vina de la sine.

Întrebare 4: Dacă ar fi să dai un sfat, din perspectiva specialistului cu experiența profesională, ce i-ai sfătui pe cei care sunt la început de cariera?

Răspuns: Dorinta de a face performanță, precum si imbratisarea oportunitatilor profesionale neaparat oferă încredere în parcursul de cariera . Inainte de a cere ceva, gândește-te la faptul ce au tu de oferit. Care este plus valoarea ta? O astfel de analiza este aplicabilă pe orice situație: de acasă, de la servici, în relația cu partenerii de afaceri etc. Fiecare etapă din parcursul profesional la fel conteaza mult și ofera șansa de a descoperi fiecare rol/activitate în parte. Recomand fiecarui tanar specialist la debut de cariera sa investeasca in dezvoltarea personala,chiar daca nu cunoaste care va fi domeniul/zona in care ulterior va activa. Indiferent ca viti doresti sa te faci developer, arhitect de sisteme sau de infrastructura IT, manager sau vlogger, toate au la baza investitia in cunostinte, iar apoi volumul de experienta care te poate face remarcat in echipa. 

Întrebare 5: Alexei, ești un om foarte activ pe plan profesional. Cum este Alexei în timpul liber, în compania familiei și a celor dragi?

Răspuns: La un moment am realizat ca motivația este ceea ce îl menține și îl ghidează pe om în realizarea dorințelor și viselor personale și profesionale. Este acea energie/forță internă care te face să te ridici din pat fără efort la ora 5 dimineața o data cu soarele. Tot ce fac în timpul liber este sa îmi mențin această energie internă. ,,Mens sana in corpore sano” reprezintă motto-ul după care mă ghidez. Sportul este un generator nemaipomenit de energie, sănătate fizică dar și mintală. De aceea nu exista zi fără cel puțin o ora de sport, indiferent daca ieri a fost zi de naștere sau mentenanță planificată pentru implementarea unui proiect la bancă. Regimul alimentar corect și echilibrat, este foarte important pentru mine. Mai mult decât atât sunt foarte atent si mai am grija la ce „bag în cap”: in fiecare zi – un capitol dintr-o carte sau doua ore pierdute pe facebook? Familia și cei dragi mă susțin în tot ceea ce fac. Atunci când avem ocazia, ne place să călătorim și să petrecem timpul împreună. Zilele perfecte sunt weekend-le petrecute alături de familia mea frumoasă.

Dragă Alexei, iți mulțumim pentru dăruirea și perseverența de care ai dat dovadă în toți acești ani de când ne ești alături.

Hei! Ho! Let's go!.... Echipa Victoriabank la teamibuilding în Romania! 😃

VictoriaBank

În acest an ședința anuală pentru echipa managerială de la Victoriabank a fost organizată în țara vecină, Romania. Colegii au avut un weekend pe cinste! Au vizitat Mânăstirea Voroneț – perla mânăstirilor din Bucovina, au avut parte de cină câmpeneasca în aer liber la Hanul Ariniș, cu lăutari și multa dispoziție bună.

A fost o combinație între teambuilding și ședință, în care au fost prezentate rezultatele anului 2022. Totodată, au fost setate direcțiile principale de dezvoltare ale băncii pentru perioada următoare. Un banking de calitate este și despre planurile de viitor și strategie, noi proiecte, dar și despre echipă și consolidarea acesteia.

Toți cei prezenți, atât colegii din Top Managementul băncii, a Direcțiilor din sediul central, cât și colegii din Sucursale, au împărtășit din experiențele lor și s-au distrat pe măsură.

#OameniiDeLaVictoriabank cu #PoftaDeBusiness 

#OameniiDeLaVB_Episodul_8/2022|#ExtraInterviu cu Elvira Fiodorov, Direcția Contabilitate

VictoriaBank

Întrebare 1: Elvira, povestește-ne despre tine, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cum te-ai descrie? Cum arată călătoria ta profesională la Victoriabank?

Răspuns:  Sunt o persoană ambițioasă, perseverentă, mereu tind spre o dezvoltare profesională și personală continuă. Călătoria mea profesională la Victoriabank este una complexă. Sunt pasionată de domeniul ales, de când am devenit studentă a Academiei de Studii Economice din Moldova, visul meu a fost să activez în domeniul bancar. Am fost întotdeauna atrasă de mediul bancar și de siguranța pe care îți oferă acest domeniu.

Întrebare 2: Faci parte din echipa Victoriabank de ceva vreme, care ar fi câteva momente cheie trăite de tine în cei peste 2 de ani de activitate profesionala?

Răspuns: Activez în cadrul Victoriabank de mai bine de 2 ani, într-o echipă dinamică, care m-a ambiționat sa îmbrățișez un nou domeniu și în acest rol mă regăsesc total. Sunt înconjurată de oameni profesioniști și am parte de mentori persoane frumoase la gând și suflet. Ajutorul și suportul reciproc în echipă e o cheie importanta la Victoriabank și o abordare pe care la rândul meu o urmez cu mare drag. Ambiția si munca sunt calitățile care mă definesc.😃

Întrebare 3: Care este parcursul tău profesional? Ce ai făcut pentru a fi omul de astăzi?

Răspuns: După absolvirea facultății, paralel cu obținerea titlului de Master în domeniul Finanțe și Contabilitatea Firmei, am început activitatea profesională în banking, am debutat in funcția de casier, specialist deservire conturi, contabil șef adjunct de filială, specialist operațiuni interne în direcția contabilitate. La moment, în cadrul Victoriabank activez în calitate de Economist principal, Secția evidență contabilă generală. Fiecare nouă atribuție a fost un plus în evoluția mea. Am acumulat o vasta experiență profesională care mă ajută în activitatea de zi cu zi. Responsabilitate, curiozitate si implicare acestea sunt calitățile de care ai nevoie pentru a ajunge la nivelul de împlinire profesională.

Întrebare 4: Dacă ar fi să dai un sfat, din perspectiva specialistului cu experiența profesională, ce i-ai sfătui pe cei care sunt la început de cariera?

Răspuns: Cu certitudine pot spune că, cunoștințele și abilitățile profesionale le dobândești doar prin multa muncă și dezvoltare profesională continuă. Aici pot remarca și cuvintele lui Seneca care spunea „Atașează-te de cei care te pot face mai bun și primește-i pe cei care, la rândul tău, îi poți face tu mai buni”. 

Întrebare 5: Elvira, ești un om foarte activ pe plan profesional. Cum este Elvira în timpul liber, în compania familiei și a celor dragi?

Răspuns: Cel mai important lucru din lume este familia, sunt binecuvântată să am o familie frumoasă cu valori și tradiții, sunt o fiică, soră, mătușă și soție iubitoare, sunt înconjurată de prieteni puțini dar adevărați, îmi place să petrec timpul activ și să savurez la intensitate maximă clipele petrecute în sânul familiei și a celor dragi. 

Dragă Elvira, ești o persoană cu un suflet mare și ne bucurăm să te avem în echipa #OamenilorDeLaVictoriabank. 💛

#OameniiDeLaVB_Episodul_7/2022|#ExtraInterviu cu Elena Banari, Sucursala nr.8 Chișinău

VictoriaBank

Întrebare 1: Elena, povestește-ne despre tine, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cum te-ai descrie? Cum arată călătoria ta profesională la Victoriabank?

Răspuns: Sunt o persoana activă și comunicabilă, îmi place să interacționez cu oamenii. Mi-a plăcut la Victoriabank debutul de carieră pentru că am fost de la început apreciată și fiecare reușita și pas în fața mi-a fost remarcat și susținut de către colegi si manageri. De aceea sunt convinsă că evoluția mea nu se oprește aici. Una din cele mai mari satisfacții pe care le are pe plan profesional este sa întâlnesc privirea clienților mulțumiți.

Întrebare 2: Faci parte din echipa Victoriabank de ceva vreme, care ar fi câteva momente cheie trăite de tine în cei peste 17 de ani de activitate profesionala?

Răspuns: În cei 17 ani pe care i-a petrecut la Victoriabank am descoperit că fără comunicare și perseverență nu poți reuși în banking. Chiar daca acum experiența își spune cuvântul, la început nu a fost ușor. Bankingul este o meserie care se bazează foarte mult pe comunicare, învățare continua si multa atenție. Înainte sa fac parte din echipa Victoriabank, am fost înconjurată de copii, cărți și caiete. Am fost profesoara de clasele primare 😃

Întrebare 3: Care este parcursul tău profesional? Ce ai făcut pentru a fi omul de astăzi?

Răspuns:  Drumul meu profesional la Victoriabank, a început în urma 2005 cu un post de Office manager. Ulterior am avansat pe o poziție de Economist persoane fizice, apoi persoane juridice, urmând Specialist credite persoane fizice iar la moment am rolul de Manager Relații clienți IMM, o funcție complexă, care necesita abilități de comunicare, de învățare continuă și de muncă în echipă. La începutul formării mele nu mă dezlipeam de notițele pe care mi le luam. A fost nevoie de multa perseverență, răbdare si curiozitate să ajung până aici.

Întrebare 4: Dacă ar fi să dai un sfat, din perspectiva specialistului cu experiența profesională, ce i-ai sfătui pe cei care sunt la început de cariera?

Răspuns:  Generațiile de astăzi sunt mult mai independente, îndrăznețe și deschise la nou. Le place dinamica si dezvoltarea continuă, și învață foarte repede. Sfatul meu pentru colegii la început de cariera profesională este să se înarmeze cu multă răbdare, ambiție și dorința de a evolua. Fiecare început vine cu incertitudinile sale, iar fiecare provocare este un prilej de dezvoltare personală și profesională. Atunci când iți dorești ceva cu adevărat si ești ambițios, vor apărea și rezultatele.

Întrebare 5: Elena, ești un om foarte activ pe plan profesional. Cum este Elena în timpul liber, în compania familiei și a celor dragi?

Răspuns:  Când ajung acasă de la birou, încerc să mă deconectez timp de câteva minute de la agitația zilei. In viața de zi cu zi păstrez un echilibru între viața personală și cea profesională. Îmi petrec timpul cu familia, alături de copii mei si pasiunile lor. Fiica frecventează baletul, iar băiatul merge la fotbal. Suntem o familie activă și mereu suntem in mișcare. Am câteva lucruri de suflet de care sunt pasionată: gătitul, călătoriile si dansul.

Draga noastră Elena, suntem mândri că faci parte din echipa #OameniiDelaVictoriabank și suntem convinși că evoluția ta nu se oprește aici.😃

Angajații din vânzări de la Victoriabank au avut parte de un teambuilding de excepție

VictoriaBank

Țineți-vă bine! Urmează povestea unei echipe de #ColegiAmbitiosi, cu spirit competitiv, care sunt mereu aproape de clientii bancii, ajung cu cele mai bune produse si soluții către ei, si nimic nu le poate sta în calea victoriei lor!

#OameniiDeLaVictoriabank sunt întotdeauna bine pregătiți pentru a putea face față cu brio tuturor provocărilor!

Angajații noștri din vânzări: RM IMM, RM Retail si Șefi de Agenții au venit din toata țara la un teambuilding generic. Colegii și-au pus haine comode și au demonstrat că sunt buni nu doar în vânzări, dar și la jocuri interactive de echipă în cadrul activităților de teambuilding organizate într-un cadru pitoresc departe de zgomotul orașului.

A fost un mod uimitor de a prezenta și analiza rezultatele comerciale, dar și de a contura strategia pentru următoarea perioada. Atunci când #PoftaDeSucces vine muncind, se obțin rezultate uimitoare în ECHIPA.

La Victoriabank #PoftaDeBusiness e la intesitate sloganul. Succese în continuare, dragi colegi!

#OameniiDeLaVB_Episodul_6/2022|#ExtraInterviu cu Natalia Rotaru, Directia Juridica

VictoriaBank

Întrebare 1: Natalia, povestește-ne despre tine, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cum te-ai descrie? Cum arată călătoria ta profesională la Victoriabank?

Răspuns: Provin dintr-o familie de juriști. Din copilărie auzeam prin casă de ,,clauze contractuale,, și ,,cum evitam riscurile juridice” . Astfel, nu am stat la dubii în alegerea facultății. Primul job de specialitate l-am început în studenție, fiind angajata unui birou notarial începând cu anul patru al facultății și până am susținut Diploma de Master. Experiența acumulată m-a ajutat sa conștientizez ca mă regăsesc în domeniul privat al dreptului, în tot ce ține de asistență juridică în raporturile civile, patrimoniale, de business dintre persoanele fizice și juridice și mai puțin de tot ce ține de penal.

Întrebare 2: Faci parte din echipa Victoriabank de ceva vreme, care ar fi câteva momente cheie trăite de tine în cei peste 15 de ani de activitate profesionala?

Răspuns: În perioada când am fost angajată la Victoriabank în cadrul Direcției Juridice activam 6 colegi. Domeniul nostru de activitate era unul complex, incluzând acordarea asistenței juridice în domeniul creditării, asistență juridică generala, precum și reprezentarea băncii în cadrul instanțelor de judecată. A fost o experiență foarte utilă pentru mine ca tânăr specialist, am avut posibilitatea să acumulez cunoștințe practice din diferite sfere a jurisprudenței de la cei mai buni mentori. Odată cu reorganizarea internă a băncii, structura Direcției Juridice s-a definitivat în 3 secții cu o echipa de 23 angajati, eu fiind numita în calitate de jurist principal în cadrul Secției asistență juridică în activitatea de creditare, ca în final, să ajung să o administrez. Momentele cheie sau ceea ce a contat pentru mine pe parcursul celor 15 ani de activitate au fost și rămân a fi #OameniiDeLaVictoriabank cu care colaborez cu drag zi de zi. Sunt mândră ca fac parte din echipa Victoriabank.😃

Întrebare 3: Care este parcursul tău profesional? Ce ai făcut pentru a fi omul de astăzi?

Răspuns: Cum am menționat anterior, debutul profesional a fost în notariat, timp în care am activat și ca lector în cadrul catedrei Drept Privat a facultății de Drept, Universității de stat al RM. Cariera în banking a început acum 15 ani odată cu angajarea la Victoriabank, timp în care am parcurs traseul de la jurist junior până la Șef de Secție. Consider că perseverența, curajul și faptul că nu renunț la obiectivele trasate sunt aliații mei care mă ajută pe plan profesional.

Întrebare 4: Dacă ar fi să dai un sfat, din perspectiva specialistului cu experiența profesională, ce i-ai sfătui pe cei care sunt la început de cariera?

Răspuns: ,,A fugi de propriile temeri este o strategie sortită eșecului” (Jeff Keller), nu sunt gândurile mele, dar rezonez cu ele. Și-i încurajez pe toți care sunt la început de cale să creadă în forțele proprii, astfel vor observa că jumătate de drum deja l-au parcurs doar prin faptul ca au crezut în ei

Întrebare 5: Natalia, ești un om foarte activ pe plan profesional, te implici în multe proiecte și se vede că faci asta cu pasiune. Cum este Natalia în timpul liber, în compania familiei și a celor dragi?

Răspuns: Timpul liber îl petrec cu familia și oamenii dragi. Îmi plac călătoriile și escapadele în sânul naturii cu familia și prietenul nostru iubit, labradorul Armi . În weekend, mențin tradiția de a surprinde familia și prietenii cu deserturi noi, îmi face plăcere să experimentez cu rețetele – o altă pasiune a mea.

Dragă Natalia, ne bucurăm să te privim cum transformi dedicarea profesională în rezultate demne de admirat. Suntem mândri ca ești unul dintre #OameniiDeLaVictoriabank!

#VB Karing- atunci când experiența profesională vorbește de la sine

VictoriaBank

A avea cunoștințe și abilități este o necesitate, a le putea împărtăși cu ceilalți e o VALOARE. La Victoriabank susținem inițiativa și motivația de dezvoltare continuă, atât pe plan profesional cât și personal.

Săptămânal, #OameniiDeLaVictoriabank participă la training-uri interne cât și externe în scopul creșterii calificării profesionale, dezvoltării noilor abilități, impactul acestora contribuind la eficientizarea proceselor interne.

VictoriaBank

În scopul valorificării cunoștințelor noi, am invitat câțiva colegi care au participat la training-uri externe să împărtășească din ceea ce au învățat și ar putea fi util și interesant pentru cei curioși.

În acest sens, am lansat inițiativa internă VB Karing (Knowledge Sharing) - evenimente interne care au misiunea să-i conecteze pe cei ,,pofticioși” de a explora diverse domenii de activitate.

Primul eveniment a venit să ne apropie de 3 domenii curioase și diverse, cum sunt:

 • Sancțiunile internaționale
 • Abilitățile de vânzare
 • Abilitățile de vânzare

#PoftaDeCarieră crește, dacă o alimentezi constant.

La Victoriabank ne menținem #PoftadeEducație.

Eugeniu Covalschi VictoriaBank

”Un eveniment deosebit, cu totul altfel, multă implicare. După cum o vorbă spune: “teoria, ca teoria, practica ne omoară!”, practica ne-a omorât într-un mod plăcut şi constructiv. Mai mult decât creativ şi inovativ. Un mod aparte şi interesant de susţinere. A fost un model nou în care s-a acumulat foarte multe şi s-a îmbunătăţit pe parcurs. Zic că a fost un eveniment foarte util, bine organizat, bazat pe practică.”

Dana-Maria Cozaru

VictoriaBank

“Datorită VB Karing am avut ocazia să cunosc colegii dintr-o altă perspectivă, cea de "profesor" în care am aflat mai multe despre specificul ocupației fiecăruia. Cel mai tare mi-a plăcut să văd abordarea fiecăruia: curiozități despre sancțiuni, tool-uri care ajută la determinarea tipului de vânzător, filmulețe în care m-am convins încă odată că orice e posibil , și nu în ultimul rând exerciții practice prin care am mai aflat ceva nou despre mine – stilul meu de învățare. Genul acesta de evenimente este și unul foarte challenging, deoarece ne ajută să fim mai creativi.”

Angela Cumpătă / #OmuldelaVictoriabank mereu pregătită pentru oportunități și provocări

VictoriaBank

Angela, și-a dorit sa devin jurnalistă, ca și idolul ei de altădată Andreea Marin, dar a debutat în domeniul bancar. J Ambițioasă de felul său și dornică de a face performanță în viața profesională, Angela a ales studiile la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Drept |Specialitatea Drept Economic. Deja sună interesant!

În februarie 2018 Angela s-a alăturat echipei #OameniilorDeLaVictoriabank în calitate de Operator ghișeu bancă, Sucursala nr.30 Chișinău. ,,Atunci când s-a ivit oportunitatea de angajare, după un interviu de cunoaștere la Victoriabank, nu am mai stat pe gânduri și am spus „da” fără ezitare.”. Schimbarea produsă în viața profesionala avea să o impresioneze încă de la primii pași făcuți în cadrul băncii, caci deja peste 8 luni de activitate a avansat în domeniul creditare. Pe poziția de Manager Relații clienți RM Retail, Angela este un adevărat performer, care a demonstrează în mod constant că performanțele constante pe vânzări pot fi atinse.

Pentru Angela rețeta de succes este una simplă: comunicarea deschisa cu cei din jur și ambiția sunt cheia succesului în atingerea obiectivelor profesionale.

„Am venit în Victoriabank – parte a Grupului Transilvania cu toată încrederea. Știam ca este o bancă care oferă multe oportunități de carieră, fapt ce mi s-a și confirmat ulterior. Primii pași în Victoriabank și etapa de instruire au fost ca o școală pentru mine. Aici am descoperit colegi profesioniști, pozitivi și empatici . Am fost angajata în Sucursala nr.30 Chișinău și toată echipa m-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze si brațele deschise, iar asta mi-a oferit multă încredere. Eram nerăbdătoare, nu știam exact ce urmează. Știam doar că este un drum nou, care îmi va aduce multe provocări și oportunități. Cu ajutorul echipei si curajului meu, am reușit.”

Când activitatea sa la bancă se finalizează, Angela își reîncarcă bateriile în familie. Deja ne-am dat seama că Angela este o femeie și o colegă puternică. Tot ceea ce își pune în plan, reușește să îndeplinească, iar motivația sa vine dintr-o sursă plină de căldură și iubire necondiționată - îmbrățișările copiilor săi.

Dragă Angela, apreciem ambiția și curajul tău, iți mulțumim că faci parte din echipa Victoriabank și că ești unul dintre #OameniiDelaVictoriabank.

Natalia Stepanova / #OmuldelaVictoriabank despre entuziasm și aranjarea stelelor în viața profesională

VictoriaBank

Natalia Stepanova, o colegă ca un soare – și la propriu și la figurat! Culoarea galbenă este cea care o reprezintă, prevalând și în garderoba ei, astfel „iluminează” orice încăpere atunci când apare. Ambițioasă, devotată și mândră să fie unul din #OameniiDeLa Victoriabank deja de 17 ani, iar noi – și mai încântați să o avem alături de noi.

Aventura ei in banca a început încă de când a aplicat pentru un stagiu de practică la Victoriabank. Își descrie jobul ca fiind o provocare, în care ți se acordă multa responsabilitate, dar în care dacă iubești ceea ce faci, poți să și savurezi.

Mai multe despre cum reușește să le împace pe toate, dar și despre debutul sau în lumea banking-ului, aflăm chiar de la Natalia, Șef secție, Secția acceptare carduri, Direcția Carduri Comercial!

„De 17 ani lucrez la Victoriabank. Mă simt pur și simplu minunat de când lucrez aici. E o poveste interesantă cum am ajuns la Victoriabank. Cândva am fost elevă la o școală care se afla în preajma băncii și de fiecare dată când treceam pe alături, îmi ziceam că vreau să lucrez la această instituție. În ultimii ani de facultate, am avut ocazia să-mi desfășor stagiul de practică la Victoriabank 2 ani la rând. Desigur că-mi plăcea și îmi doream nespus să fiu angajată cu acte-n regulă la Victoriabank. Stelele s-au aranjat în așa fel încât visul meu s-a împlinit. Astfel, am crescut și mi-am dezvoltat abilități valoroase odată cu banca.

La Victoriabank apreciez mult colaborările frumoase și de lungă durată cu anumiți stakeholderi, care după un timp ne devin prieteni Un alt aspect care îmi place la job-ul meu este faptul că am format o echipă puternică cu oamenii din departamentul meu. În comunicarea noastră există armonie, pozitivism și înțelegere și cred că aici este și meritul meu. La VB suntem constant în mișcare, creștem, cunoaștem, aplicăm tehnologii noi, avem posibilitatea să ținem pasul cu piața internațional.

Pe angajații mai tineri îi sfătuiesc să-și aleagă job-uri care le sunt dragi sufletului, acolo unde vor merge cu dăruire la lucru și își vor face munca doar cu dragoste. Asta se simte întotdeauna în rezultatul final. Și răsplata financiară este importantă, dar aceasta nu poate fi singurul țel, căci doar interesul bănesc nu va aduce roade frumoase.”

Colegii sunt mai mult decât norocoși să o aibă pe Natalia alături, considerând-o sursa lor de energie bună. Și ea se simte la fel de bine în preajma lor.

Elena Gaber / #OmuldelaVictoriabank mereu prezentă în viața clienților de la Victoriabank

VictoriaBank

Astăzi o cunoaștem pe Elena GABER, colega noastră mereu prezentă în viața clienților Victoriabank. Elena face parte din echipa #OamenilorDeLaVictoriabank din 2010, în calitate de Manager Relații cu Clienții IMM, Sucursala nr. 28 Călărași.

Povestind despre debutul său în banking, Elena ne-a mărturisit că nu a fost ușor. Primele luni au fost încărcate de emoții și de provocări pe care, în timp, a reușit să le depășească și să le transforme în competențe profesionale. Fiecare zi era diferită de cealaltă, însă procesul a fost facilitat de către cei ce au fost aproape: colegii. Fire empatică și comunicabilă, ambițioasă și mereu zâmbitoare, interacțiunea cu echipa și clienții Victoriabank a ajutat-o sa își ducă la îndeplinire obiectivele.

„Înainte să ajung la Victoriabank, credeam că dacă mă ocup singură de un lucru, așa iese cel mai bine. Acum, pot spune cu siguranță că orice lucru bun, durabil, se face în echipă. Atunci când reușim să finalizăm cu succes obiectivele, ne bucurăm împreună. În timp, am observat că pentru a obține rezultate este nevoie de multă muncă, însă în momentul în care devii conștient de asta și acționezi cu încredere, satisfacțiile nu întârzie să apară.” susține Elena

Când nu e unul din #OameniidelaVictoriabank, Elena iubește florile și este mamă de fete minunate. Așadar, în timpul său liber le are în centru pe „prințesele” sale, așa cum îi place să le numească pe cele trei fiice. Grădinăritul este o parte importantă din viața sa în special în zilele de weekend. Spațiul verde din jurul casei este locul în care își exersează creativitatea: idei, schițe și amenajarea grădinii este prilejul ideal de relaxare pentru ea. Florile parfumate de gradină îi oferă un moment de respiro pentru a se reconecta cu gândurile sale si pentru a începe ziua cu energie pozitivă.

Dragă Elena, iți mulțumim pentru dăruirea și perseverența de care dai dovada în toți acești ani de când ne ești alături! Suntem mândri că te numeri printre #OameniiDeLaVictoriabank.

Vadim Pasat / #OmuldelaVictoriabank mereu conectat la nevoile clienților

VictoriaBank

Vadim Pasat este Șef de agenție ZEL, Sucursala nr.1 Bălti și putem menționa cu toată încrederea că este un coleg organizat, determinat, perseverent și foarte ambițios. Absolvent al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți – Facultatea de Drept și a Institutului Nistrean de Economie și Drept la Contabilitate, Vadim a intuit că drumul în carieră se va îndrepta către banking.

Face parte din echipa Victoriabank – parte a Grupului Banca Transilvania din 2017 - ,,anul VB” (îl numește Vadim smiley), însă deține o experiență de 8 ani în sistemul bancar

Vadim a debutat în carieră, pe poziția de Operator bancă, care l-a ajutat să cunoască ce înseamnă interacțiunea și comunicarea cu clienții de la rădăcini, însă privind în ansamblu tot mecanismul de deservire a realizat că toate lucrurile se fac mai bine în echipă și doar în echipă în care fiecare își are rolul său dedicat: marketing, operațiuni, riscuri, conformitate, contabilitate, produse bancare, carduri etc. A excelat pas cu pas și a reușit să ajungă unde și-a dorit și astăzi oferă clienților soluții și produse personalizate, iar dorința de a ajuta oamenii s-a conturat încă din copilărie.

,,Înțelegerea, respectul și grija față de clienți sunt esențiale în activitatea noastră și nu în ultimul rând, agilitatea care implică anticipare, ambiție, flexibilitate şi încredere de a oferi servicii de calitate clienților noștri. Inovația, performanța și profesionalismul sunt cheia succesului– atunci când sunt împărtășite de întreaga echipă. Însă motivația cea mai mare la locul de muncă se rezumă la faptul când ai clienți mulțumiți, iar timpul petrecut la birou trece foarte repede când munca o faci cu plăcere și ești apreciat. Echipa de la Agenția ZEL este una fantastică ” menționează Vadim.

Pentru Vadim, o seară perfectă, după o zi intensă de muncă, este cea petrecută alături de cei dragi. Își încarcă bateriile lecturând o carte bună sau privind un film interesant și se simte împlinit când toți sunt sănătoși.

Dragă Vadim, suntem mândri că faci parte din echipa #OamenilorDeLaVictoriabank!

Oleg Sajin / #OmuldelaVictoriabank despre prietenia cu dealing-ului și intuiția profesională

VictoriaBank

Modest, zâmbitor și mereu așteptat de colegi și clienți. Din 2006 echipei Victoriabank s-a alaturat un coleg valoros. Oleg SAJIN #OmulDeLaVictoriabank în calitate de dealer principal valutar.

Fiind o fire analitică, atentă la detalii și pasionat de științe exacte, domeniul bancar l-a cucerit din copilărie, având un exemplu demn de apreciat în familie – mama sa, care a fost și ea lucrător bancar.

Parcursul profesional în banking l-a început direct de pe băncile facultății. Oleg a acumulat o vastă experiență în trezorerie, în special pe segmentul pieței valutare, formându-se ca un profesionist cu competențe forte, gestionând operaţiunile băncii pe piața valutară, precum şi coordonând tranzacțiile valutare ale clienților.

În activitatea sa, Oleg se bazează mult pe cunoștințele dobândite printr-o pregătire continuă, dar consideră cu desăvârșire că unele lucruri când nu pot fi controlate în totalitate, atunci intuiția joacă un rol decisiv. J Succesul şi rezultatele vin atunci când abordezi activitățile zilnice cu multă pasiune, responsabilitate și aplicând cele mai bune tactici.

După o zi reușita de muncă, seara este așteptat acasă de către familia lui mare şi frumoasă: soţia şi cele trei fiice minunate. J Fiica mai mare deja pășește pe urmele tatălui, fiind studentă în România, la facultatea de științe economice. Și este printre copii angajatilor Victoriabank care au acceptat provocarea să facă stagiul de practică în cadrul Grupului Banca Translvania prin programul lansat de Victoriabank ,,BT Internship program pentru copii angajatilor Victoriabank”.

Pasiunea de grădinărit îl ajută să-şi încarce bateriile și să mențină vibe-ul pozitiv pentru următoarea zi.

Dragă Oleg, păstrează mereu vibe-ul profesional. Ne bucurăm că faci parte din echipă!

Inga Roșca / #OmuldelaVictoriabank despre prietenia cu dealing-ului și intuiția profesională

VictoriaBank

Inga a început să lucreze la Victoriabank acum 12 ani, pe postul de casier, după a ocupat poziții de economist la sucursala, manager relații clienti, șef secție persoane fizice, iar actualul sau job s-a conturat în poziția de Șef agenție nr. 2, Sucursala nr. 12 Chișinău. Cuvintele potrivite care descriu parcursul ei în carieră au fost ambiția și curajul.

Deși era o experiență nouă pentru ea, Inga mereu a intuit că asta își dorește să facă mai departe. Interacțiunea cu clienții, cu echipa și cu bankingul a determinat-o să-și pună în practică abilitățile dezvoltate de pe băncile facultății.

Stăpânește fiecare situație cu o atitudine pozitivă și pune preț pe relații de calitate cu clienții, aducând o experiență plăcută in interacțiunea lor cu banca. Experiența și #poftademuncă au contribuit mult la obținerea rezultatelor frumoase, îndeplinirea obiectivelor pe vânzări și buna organizare a subdiviziunii. ,,Pe lângă bagajul de cunoștințe și experiența acumulată, am învățat că există oportunități: oportunitatea de a fi văzut, ascultat, apreciat și încurajat. Sunt într-un loc în care oamenii sunt prioritate.” susține Inga

Echilibrul dintre viața personală și carieră a ajuns sa fie una dintre cele mai mari provocări ale omului modern. Familia este cea care reușește să îi ofere energia și motivația necesară pentru a îndeplini tot ce și-a propus în viață, iar oamenii dragi care o înconjoară sunt un motiv de mândrie pentru Inga.

După o zi reușita de muncă, seara este așteptat acasă de către familia lui mare şi frumoasă: soţia şi cele trei fiice minunate. J Fiica mai mare deja pășește pe urmele tatălui, fiind studentă în România, la facultatea de științe economice. Și este printre copii angajatilor Victoriabank care au acceptat provocarea să facă stagiul de practică în cadrul Grupului Banca Translvania prin programul lansat de Victoriabank ,,BT Internship program pentru copii angajatilor Victoriabank”.

Dragă Inga și noi tare ne mândrim că faci parte din echipa #OamenilorDeLaVictoriabank!

Elena Railean #OameniiDelaVictoriabank, despre reinventare în viața profesională

VictoriaBank

Într-o zi frumoasă de vară, echipa #OamenilordelaVictoriabank a cunoscut o nouă colegă - Elena Railean.

Deja de mai bine de 1 an si 7 luni este Lenuța noastră 😃....pentru că am îndrăgit-o foaaarteee mult...:)...Toți colegii ii spun Lenuța, deoarece este o persoană pozitivă și mereu pregătită să ofere sprijin.

,,Și acum îmi amintesc acea zi însorită când din curiozitate am fost la Târgul de Cariere din Chișinău. Am vizitat standul Victoriabank și am lăsat CV-ul meu echipei de la HR. Ulterior, am fost invitată la un interviu, iar a doua zi am și primit oferta de angajare într-un domeniu total necunoscut mie, dar foarte dornică de a învață și a lua totul de la zero…😃”…ne spune Elena.

Angajată pe post de Secretar referent, în cadrul Direcției Juridică, Elena era gata să descopere lumea banking-ului la Victoriabank, care a reușit să îi schimbe parcursul profesional. Este absolventă a ASEM-lui, facultatea Business și Administrarea Afacerilor, dar pe parcursul anilor de studii a mai absolvit și Secția de Canto și Teatru din cadrul Școlii de Arte ,,Valeriu Poleacov”. Prin urmare, a avut unele tangente cu studiourile de radio și platourile TV... o perioadă foarte dinamică inclusiv cu participări la diverse concursuri muzicale 😃.

Elena mereu s-a visat artistă, însă a decis că studiile și o activitate în domeniul economic îi va asigura un echilibru în viața ei. Pentru ea, banking-ul este pârghia care a adus-o mai aproape de împlinirea personală.

,,Viața la Victoriabank este foarte intensă, dinamică, dar, în aceeași măsură, interesantă și captivantă. Am cunoscut oameni de valoare de la care învăț zilnic. Ce mă bucură cel mai mult acum este comunicarea și deschiderea din partea colegilor. Suntem o echipă mare, cu aspirații!”…susține Elena.

Dragă Lenuța, iți mulțumim că ne-ai permis să te descoperim . Suntem mândri că faci parte din echipa #OamenilorDeLaVictoriabank.

Natalia Chiperi, unul dintre #OameniiDeLaVictoriabank cu care ne mândrim

VictoriaBank

Cea mai mare dorință a Nataliei Chiperi după absolvire a fost sa lucreze la bancă. A avut oportunitatea de a se alătura #OamenilorDeLaVictoriabank din 2008, iar în 2021 se împlinesc mai bine de 13 ani de când se află în Victoriabank - parte a Grupului Banca Transilvania.
Și-a setat în parcursul său profesional un orizont mai larg, mai provocator, mai aproape de sufletul său.

,,Atunci când iți dorești ceva cu adevărat, neapărat al tău va fi.”
De asta a fost convinsă și Natalia, iar rezultatele activității sale spun de la sine. Este unul din performerii din Victoriabank și reușește de fiecare dată cu succes să își atingă țintele cu dedicare și perseverență.

Astăzi, Natalia este Manager relații clienți IMM și spiritul echipei Sucursalei nr.7 Orhei. De fiecare dată când povestește despre activitatea sa, Natalia se simte o norocoasă având parte de colegi mereu pregătiți să ofere sprijin, indiferent că este vorba despre a ajuta un coleg din echipă sau un client.

Sunt o echipă unită și puternică 😃.

„Îmi place banca. Îmi plac oamenii! Mă simt ca acasă. Sunt o norocoasă!” ... susține Natalia 👌

Dragă Natalia, ne bucurăm că ești unul dintre #OameniiDeLaVictoriabank de care suntem tare mândri pentru ce reușești să realizezi. Ne-ai arătat că niciodată nu există „nu pot”.

Îți mulțumim că faci parte din echipa #OamenilorDeLaVictoriabank!

Raisa Gurin #OameniidelaVictoriabank despre profesionalism și puterea de ,,resetare”

VictoriaBank

Astăzi o cunoaștem pe Raisa GURIN - Manager relații clienți IMM, #OmulDeLaVictoriabank, care oferă mult mai mult decât suport clienților legat de produse creditare și non-creditare.

Ea oferă siguranță! Raisa încarcă clienții și colegii cu energia sa pozitivă de a merge înainte. O fire calmă și echilibrată cu o putere de „resetare” care ii permite să înceapă fiecare zi de la zero cu provocări noi, clienți și ambiții noi.

Abilitatea ei de a rămâne atentă pe o țintă a ajutat-o mult și in carieră. Din 2009 face banking și de 11 ani Raisa își începe ziua de lucru în ,,mod obligatoriu” cu câte o cană de cafea cu lapte. Pe parcursul activității profesionale s-au schimbat doar oamenii cu care-și bea cafeaua, locul și ecusonul😃

La început a fost expert credite microcreditare, după care a continuat cu funcția de consilier clientelă clienți persoane juridice, urmând economist coordonator secția Credite.

„Pentru mine e foarte importantă interacțiunea cu oamenii și țin foarte mult ca ei să fie bine. Sunt fericită: am o familie minunată și un loc de muncă la care revin cu drag în fiecare zi” susține Raisa 😃

Dragă Raisa, ne bucurăm foarte tare că ești unul din #OameniidelaV și că împreună formăm o echipa frumoasă!

Larisa VLAS #OmulDelaVictoriabank un profesionist implicat și #CuPoftăDeLucru în echipă

VictoriaBank

Colega noastră, Larisa a devenit unul dintre #OameniidelaVictoriabank acum 13 ani.

Primele pagini ale poveștii profesionale din activitatea de banking au fost scrise încă din 2004. Anul 2007 a fost anul în care Larisa a spus ca Victoriabank este într-adevăr locul în care se simte cel mai bine și recunoaște că schimbarea a fost o provocare. 😃

Cea mai frumoasă amintire este chiar de la începutul carierei, când era în front office, acolo s-a format atât profesional, cât și personal. Alt lucru important pe care l-a învățat este că empatia, perseverența și ambiția sunt calitățile ce dau undă verde. Larisa se ghidează după un principiu care ar trebui urmat de oricine: „Atât timp cât muncești cu poftă și entuziasm, rezultatele nu au cum să nu apară!” 😃

Larisa nu a încetat niciodată să ne impresioneze cu firea sa analitică și atenția pe care o are pentru detalii. În prezent, este Coordonator decontări, în cadrul Centrului Decontări|| Direcția Operațiuni. A fost parte a echipei de proiect de universalizare prestare a serviciilor pentru clienți la nivelul tuturor unităților Victoriabank, ulterior a preluat coordonarea activităților de decontare în MDL și valută străină, totodată este implicată în proiecte de optimizare și facilitarea acestor activități din cadrul băncii.

Acasă își încarcă bateriile alături de copiii săi minunați și soț: ,,Râdem mult și petrecem timpul liber împreună.” 😃

Dragă Larisa, ne face plăcere să te știm unul din #OameniidelaVictoriabank și iți mulțumim că ai ales sa faci parte din echipă!

#OameniidelaVictoriabank / Iulia ARLET și povestea ei de succes la Victoriabank

VictoriaBank

Oameni prietenoși, pozitivi și cu un profesionalism desăvârșit? Da, avem așa colegi!
Dar când vine vorba despre această combinație de calități, prima colegă care ne vine în minte este nimeni alta decât Iulia ARLET, Manager relații cu clienții Retail de la Sucursala nr.1 Bălți.

În această toamnă, pe 6 noiembrie, adună 11 ani de activitate în familia Victoriabank.
Iulia este unul dintre #OameniidelaVictoriabank pentru care domeniul creditar persoane fizice este cartea sa de vizită. Lucrează cu persoane fizice de când se știe. smiley Ajută zilnic diverși clienți să găsească soluții de finanțare și îi înțelege cu adevărat.

“Hai că rezolvăm împreună” .... “Te ajut dacă ai nevoie”.... “Hai câ poți” – acesta este spiritul echipei din care face parte Iulia. Susținerea și comunicarea între colegi este cheia de succes și aplicarea celor mai bune practici/soluții pentru clienți.

Iulia a avut mereu carisma și priceperea să comunice cu oamenii. “Lucrurile devin simple când ești om cu cineva și când puteți crea împreună lucruri frumoase.” – susține Iulia.
Nu e de mirare că o mare parte din timp, colegii din echipă dar și din sucursalele din regiuni ii cer ajutorul pe produsele creditare persoane fizice și tocmai asta-i place cel mai mult.

La sfârșit de zi, își dorește un singur lucru - ca oamenii să știe că este alături de ei. smiley

#VictoriabankPeople || Cornelia Lari – our colleague full of ambition, enthusiasm and optimism

VictoriaBank

This fall marks 5 years and 7 months since Cornelia Lari is one of #VictoriabankPeople.

When she came to us, she accepted the teller operator position and she is currently the Agency Manager at Agency no.16 within Shopping MallDova Center, Branch no.11 Chisinau.

Cornelia is always connected with its customers and is ready to answer any question or request. Cornelia's ambitious, enthusiastic and optimistic nature is one of the reasons why her colleagues feel good in her company.

Due to these qualities, she managed to migrate professionally from the operational part to the sale of products in a very short period of time. An important factor of this success is that her working day does not have a schedule and this is because she loves what she does, she does not count hours and ends her work day only being sure she has checked everything on her agenda. She sells "Star Card" credit cards like hot cakes, because she is a real fan of this product.

The Agency managed by her has the STAR AGENCY status  and her example spreads the #LustForStarCard among her colleagues! Cornelia has proven that the sentence "I can't" does not exist and that it is always worth taking courage for something new.

Our dear Cornelia, we are glad that you are one of the #VictoriabankPeople  and we encourage you to continue to push your limits!

Ina Ursachi || One of #VictoriabankPeople whose best friend is ambition

VictoriaBank

Today we meet Ina Ursachi, our colleague, who became one of the #VictoriabankPeople 9 years ago. Professional achievement comes from the small steps she has taken. She started as a teller operator, and is currently the Agency Manager at Agency no. 58 Rezina || Branch no. 7 Orhei.

Following the principle "all for one and one for all", the team is the most important for her, and ambition is Ina's best friend. Thanks to this quality, she managed to achieve beautiful sales results. Ina greatly and quickly mobilized during the pandemic, commuting Rezina – Orhei / Orhei – Rezina to help her colleagues in the branch.

Due to her passion for the profession and her perseverance in learning, Ina has become one of the best employees within Victoriabank’s commercial area, and her biggest motivation is the satisfaction from the customers’ feedback she gets. She supports her colleagues in everything and gives them all the necessary support in the quality of customer service.

Thank you for being one of the #VictoriabankPeople 

Gheorghe Leahu || One of #VictoriabankPeople fearless of challenges

VictoriaBank

In the past months, in the context of #NewNormality, Gheorghe has faced many challenges. His superpower was to find solutions to any issue.

Together with their teammates they looked for suppliers of masks, gloves and disinfectants, they placed orders in large quantities; insured the disinfection of bank premises; found transportation insurance providers for the bank's employees to ensure that all Victoriabank team members were safe during the pandemic.

Gheorghe is a calm and extremely organized person, who does not lose sight of anything and says that he has not yet lived the day to understand what boredom means. Why? "First of all, you have to like what you do." :) He admits that he is "workaholic", but he tries to find a balance between personal and professional life.

Dear Gheorghe, thank you for being one of the #VictoriabankPeople

Our #Victoriabank heroes || Our network team members

VictoriaBank

The coronavirus pandemic has significantly affected our lifestyle and daily activities.

The most involved, we know well, are our colleagues from the front line (branches and agencies), who face the challenges imposed by the situation and serve the bank’s customers at the highest level.

It is rather difficult to do your job in such stressful times for the whole society.

Thank you for your courage and involvement. You are OUR HEROES! :)

Acordarea de distincții ABM 2022 pentru #OameniiDeLaVictoriabank

VictoriaBank

De Ziua Profesională a Lucrătorului Bancar, angajații de la Victoriabank au primit Distincții de la Asociația Băncilor din Moldova (ABM) pentru contribuția în dezvoltarea sistemului bancar, în cadrul unui evenimentul festiv.

Victoriabank continuă să se evidențieze prin adaptabilitate și implicare în activitatea economică a țării, reușind, astfel, să atingă rezultate frumoase, durabile și remarcabile atât pentru clienții cât și partenerii băncii.

După cum bine știm deja, în spatele tuturor succeselor înregistrate de către Victoriabank - parte a Grupului Banca Transilvania, se află o echipă formată din peste 1.000 de persoane dedicate, cu #PoftădeMuncă, care prin devotamentul lor consolidează valorile băncii: respect, ambiție și pasiune. Rămânem fermi pe poziții și atunci când alegem să oferim cele mai bune produse și servicii bancare celor peste 600 de mii de clienți.

Suntem onorați de faptul că pentru profesionalismul și contribuția semnificativă la dezvoltarea și promovarea sistemului bancar din Republica Moldova, 5 colegi au primit distincții alese din partea Asociației Băncilor din Moldova (ABM):

Medalia Onorifică ,,Meritul Bancar”

Radu Jitaru Manager Tehnologie Digitală, Centrul de excelență digitală

A fost încurajat să încerce domeniul bancar acum 12 ani, până la care a reușit să acumuleze experiență în domenii precum vânzări, contabilitate. Acum activează pe post de Manager tehnologie digitală, din cadrul Centrului de Excelență Digitală. ”Îmi place ceea ce fac și o fac cu multă plăcere. Cert e faptul că nu poți avea rezultate fără cineva care să te încurajeze și să-ți ofere suport, iar eu la Victoriabank am noroc și am parte de aceasta – fapt pentru care îi mulțumesc întregii echipe Victoriabank”

Diploma de Onoare

Maria Cozaru Șef secție, Direcţia resurse umane

A început cariera bancară 17 ani în urmă. Cariera bancară și-a început-o în funcția de operator ghișeu bancă, iar la moment este Șef secție buget, compensații și beneficii din cadrul Direcției Resurse Umane. ,,Nu regret nici un moment că mi-am schimbat domeniul de activitate și sunt mândră că fac parte dintr-o echipă de oamenii profesioniști, dedicați și pur și simplu minunați”

 •  Liviu Nazari Director, sucursala nr.28 Călărași

În sistemul bancar activează din 2004, din care 9 ani fiind parte a echipei Victoriabank. La moment inspiră și conduce echipa din cadrul Sucursalei nr. 28 Călărași din poziția de Director Sucursală. ,,Mulțumesc frumos pentru această distincție, sincer nu m-am așteptat… sunt foarte onorat.”

 • Natalia Buran –Pavlova Director sucursala nr.34 Râșcani 

După absolvirea Academiei de Studii Economice, cu multă pasiune față de domeniul bancar și-a început cariera în funcție de casier acum 22 de ani în urmă. La moment continuă să lucreze la direct cu clienții băncii, dar deja din postul de Director al Sucursalei nr. 34 Rîșcani. ”Sunt extrem de bucuroasă că sunt în domeniul bancar și că am alături oameni care mereu m-au ajutat și m-au susinut și continuă să o facă”

 • Irina Erezanu Coordonator operațiuni, sucursala nr.10 Ungheni

15 ani în urmă a păsit pragul Victoriabank în poziția de casier, fiind și primul său job. Acum este Coordonator operațiuni în cadrul Sucursalei nr.10 Ungheni. ”Sunt un copil crescut de Victoriabank, unde am înțeles un lucru important – orice succes se datoreză efortului de echipă! Lucrez cu oameni frumoși, care mă susțin zilnic, lucru pentru care le sunt foarte recunoscătoare”

Din 2011, contribuția a 44 angajați ai Victoriabank a fost recunoscută și apreciată prin distincții din partea Asociației Băncilor din Moldova, fapt pentru care ne mândrim.

Bogdan Pleșuvescu, Președintele Comitetului de Direcție Victoriabank:

„Mulțumesc întregii echipe de la Victoriabank pentru implicare, determinare și adaptabilitate la noua realitate în care trăim și activăm. Dăruirea și perseverența #OamenilorDeLaVictoriabank, este de apreciat, iar noi vom continua să punem accent pe angajații noștri, pentru ca doar împreunaă am reușit să facem pași importanți în dezvoltarea băncii. Urmare a acestor eforturi comune, Victoriabank a oferit rezultate remarcabile pentru clienții și partenerii săi. Nu încetam să punem accent pe oamenii noștri, care sunt cea mai valoroasă resursă a oricărei companii. Sincere felicitări colegilor nominalizați la medalii și diplome. Vă sunt personal recunoscător pentru atitudinea voastră constructivă, pentru entuziasmul cu care lucrați zi de zi și pentru că sunteți o inspirație pentru mine. Felicitări și tuturor profesioniștilor din sistemul financiar bancar din Moldova! Le mulțumim clienților pentru încrederea acordată și colaborare” a declarat Președintele Comitetului de Direcție Victoriabank, Bogdan Pleșuvescu.

Acordarea de distincții ABM 2021 pentru #OameniiDeLaVictoriabank

VictoriaBank

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600 de mii de clienți, Victoriabank – parte a Grupului Banca Transilvania, pune în prim-plan oamenii. Peste 1,000 de angajați integri își desfășoară activitatea cu pasiune, profesionalism și #PoftadeBusiness, în cele 30 de sucursale și 57 de agentii. Anul trecut, în contextul crizei pandemice, activitatea la Victoriabank a fost una foarte diferită, însă starea de bine, spiritul de echipa și susținerea angajaților sa se adapteze la noua normalitate a fost prioritatea numărul unu.

În spatele tuturor succeselor înregistrate de Victoriabank stă o echipă formată din persoane dedicate, care prin devotamentul lor consolidează valorile instituționale ale băncii, menite să ofere beneficii clienților săi.

De Ziua Profesională a Lucrătorului Bancar, Asociația Băncilor din Moldova (ABM) a oferit distincții unor colegi din cadrul echipei Victoriabank, în semn de apreciere a profesionalismului și a contribuției semnificative la sistemul bancar.

Mariana ȚEHOVICI, Director Direcția Raportări, a fost decorată cu - Medalia onorifică „Meritul Bancar”, pentru merite deosebite în dezvoltarea și promovarea sistemului bancar din Republica Moldova.

 • Diana PRANIȚCHI Director adjunct Direcția Vânzări și Dezvoltare Rețea
 • Carolina CAȚ  Director Sucursala nr.16 Edineț
 • Elena ȘEREMET Director adjunct Sucursala nr.3 Chișinău
 • Inga ROȘCA Șef Agenție Sucursala nr.12 Chișinău

„Mulțumesc tuturor oamenilor de la Victoriabank, fără de care nu am fi putut traversa cu succes anul pandemic 2020. Prin curajul lor in fața Covid19, am reușit să ținem deschise majoritatea sucursalelor noastre și să deservim calitativ clienții, iar colegii din centrala au reușit să se organizeze foarte rapid, astfel încât să-si mențină angajamentele chiar si lucrând în schimburi, de acasă sau de la birou. Cu ajutorul colegilor am reușit deja, să aducem la următorul nivel experiență digitală a clienților cu Victoriabank, iar cifrele oficiale, arată că suntem Banca de Top, cu cele mai multe tranzacții efectuate în mediul digital din total număr de tranzacții. La Multi Ani, tuturor lucrătorilor din sistemul financiar bancar din Moldova și felicitări nominalizaților la medalii si diplome!” a declarat Președintele Comitetului de Direcție Victoriabank, Bogdan Pleșuvescu.

ABM 2020 awards for Victoriabank team member

VictoriaBank

Excellence in the profession comes from the heart, regardless of challenges. Passion and enthusiasm are absolutely necessary in your career. On the occasion of the Banker’s Professional Day, the Association of Banks of Moldova (ABM) awarded distinctions to Victoriabank team members, in appreciation of the professionalism and significant contribution to the banking system.

Svetlana Chisca, Branch Manager Branch no. 31 Drochia, was decorated with – Honorary Medal "Banking Excellence", for special merits in the development and promotion of the banking system in the Republic of Moldova.

Cu ABM Honorary Diplomas,  for outstanding activity in the banking system, career achievements and professionalism were awarded to:

 • Ludmila Corneeva Branch Manager Branch no. 10 Ungheni
 • Maria Nedu Branch Manager Branch no. 15 Comrat
 • Dragoș Manic Branch Manager Branch no. 26 Chisinau

They started from scratch, evolved and grew in Victoriabank and we are proud of the road they have taken so far.

They maintained their values and good intentions throughout their professional activity.

ABM 2019 awards for Victoriabank team members

VictoriaBank

On the occasion of the Banker's Professional Day, several Victoriabank employees received awards from the Association of Banks of Moldova (ABM), in appreciation of their professionalism and significant contribution to the banking system.

Maria IOVU, Chief Accountant of the Bank, Accounting Department, was decorated with the supreme distinction of the Association of Banks of Moldova – THE HONORARY MEDAL “BANKING EXCELLENCE”, for special merits in the development and promotion of the banking system of the Republic of Moldova.

Cu ABM HONORARY DIPLOMAS,for outstanding activity in the banking system, career achievements and professionalism were awarded to:

 • Ina GHERMAN Process Optimization Manager, Project and Process Management Department
 • Victoria MINDRU Agency Manager, Agency no. 37, Branch no. 21 (METRO 2)
 • Marina SCHIBA  Deputy Head, Operations Division, Branch no. 10 Ungheni

The distinctions were offered during the meeting of the Steering Committee, by the President of Victoriabank, BOGDAN PLESUVESCU.

We sincerely congratulate our colleagues for the awards received and wish them further success.

VB24