20 June 2023
Victoriabank a premiat cei mai buni elevi ai LT ”Mihai Eminescu” din Căușeni

Victoriabank este parte a comunității și contribuie activ la dezvoltarea ei. Pentru noi, implicarea socială înseamnă responsabilitate, este felul nostru de a demonstra că suntem alături de oameni, îmbunătățind astfel calitatea vieții.

Victoriabank susține performanța și a apreciat succesele a 53 de elevi și 20 de profesori de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Căușeni. Cu daruri s-au ales copiii din clasele VI-XII, care au obținut locuri de frunte la olimpiadele raionale și naționale, dar și la alte concursuri intelectuale extrașcolare. Ei au primit vouchere valorice în rețeaua de librării Librarius. Victoriabank a oferit cadouri și celor 20 de profesori care i-au ghidat pe acești elevi sârguincioși.

Olga Ostaș, directoarea LT „Mihai Eminescu” din Căușeni, i-a felicitat pe elevi și pe dascăli și a mulțumit echipei Victoriabank pentru sponsorizarea acestui eveniment, dar și pentru parteneriatul durabil pe care îl au cele două instituții deja de 11 ani.

Felicit atât elevii, cât și dascălii lor pentru aceste rezultate frumoase. Ne mândrim cu discipolii noștri. Noi vom susține mereu copiii perseverenți, însetați de cunoaștere, și care participă activ la diverse concursuri școlare și extrașcolare pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Mulțumim pe această cale și sponsorului evenimentului, Victoriabank, o companie care demonstrează astfel un bun exemplu de implicare activă în viața comunității și pentru care educația este o prioritate.”, a declarat Olga Ostaș, directoarea LT „Mihai Eminescu”.

Victoriabank a sponsorizat de-a lungul timpului mai multe evenimente din domeniul educației care au scopul de a încuraja copiii să facă performanță. Prin aceste acțiuni vrem să demonstrăm responsabilitate socială și implicare în viața comunității.

Suntem onorați că am putut oferi cadouri celor mai sârguincioși elevi. Vrem ca prin acest gest să încurajăm copiii de succes și să motivăm astfel viitoarelor generații. Mulțumim la rândul nostru administrației Liceului Teoretic Mihai Eminescu” care de 11 ani este client Victoriabank. Fidelitatea lor ne încurajează să creștem și ne încântă ideea că putem să-i răsplătim pentru parteneriatul durabil pe care îl avem.”, a menționat Lilia Garaz, director regional Victoriabank.

Educația de calitate stă la baza responsabilității sociale pentru Victoriabank, unul dintre cele mai importante angajamente ale băncii. Compania acordă suport instituțiilor de învățământ din țară cu scopul de a stimula tinerii să progreseze spre potențialul lor maxim. Victoriabank își consolidează astfel rolul de intermediar între școală și societate, în condițiile în care mediul academic contribuie direct, prin pregătirea profesională a copiilor, la dezvoltarea economică a țării și pregătește cetățenii să trăiască împreună unii cu alții, să creeze, să inoveze și astfel să participe activ la viața societății.


Victoriabank, #CuPoftăDeFapteBune #CuPoftăDeEducație #AlăturiDeInițiativeFrumoase