3 November 2023
Victoriabank revine la Buiucani cu o agenție modernizată

La Victoriabank ascultăm cu atenție vocea clienților, mai ales atunci când ne vor mai aproape de ei. Necesitățile lor ne inspiră la inovație și dezvoltare. Răspundem mereu așteptărilor clienților și suntem bucuroși să anunțăm că pregătim reluarea activității în sediul fostei Sucursale nr. 20 Chișinău de pe strada O. Ghibu, numărul 7/2. În curând, deschidem ușile Agenției Alba Iulia - un spațiu modern și confortabil, în care ne propunem să oferim servicii bancare eficiente, pliate pe nevoile financiare ale fiecăruia.

Decizia de a investi în deschiderea unei noi agenții vine din dorința de a rămâne alături de oamenii care s-au obișnuit cu serviciile de top ale fostei Sucursale nr. 20 Chișinău. De asemenea, vrem să oferim comoditate, așa încât cei care beneficiază de produsele Victoriabank să le aibă cât mai aproape de casa lor. În plus, ne dorim să extindem rețeaua de unități și, nemijlocit, prezența în Capitală.

În prezent, desfășurăm lucrări de reparație și modernizare, pentru că vrem să asigurăm un spațiu sigur și prietenos, dar și să optimizăm activitățile bancare așa încât clienții, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, să fie deserviți mai rapid.

Noua unitate Victoriabank va activa de luni până vineri, între orele 08:45 și 16:30. Planificăm deschiderea acesteia în cel mai scurt timp și ne pregătim să oferim o experiență bancară de neuitat tuturor celor care ne vor păși pragul.

Stai cu ochii pe noi pentru toate informațiile legate de ziua lansării. Mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi și te așteptăm cu nerăbdare la Agenția Alba Iulia!