5 December 2023
IMM Digital, program unic în Moldova pentru digitalizarea afacerilor

Victoriabank, un partener de încredere al IMM-urilor din Moldova, își menține angajamentul de a oferi suportul necesar pentru dezvoltarea businessului. În contextul actual, când digitalizarea afacerilor este esențială pentru succesul pe termen lung, venim cu o inițiativă inovatoare - IMM Digital. Programul are scopul de a contribui la creșterea competitivității întreprinderilor.  Victoriabank va susține astfel procesul de digitalizare a companiilor pentru ca acestea să se poată adapta mai ușor cerințelor economiei în continuă evoluție.

Companiile beneficiare vor putea moderniza și eficientiza procesele cheie de business, gestionând cu ușurință stocurile, vânzările, livrările și facturile. În plus, programul are în vedere îmbunătățirea experienței clienților prin integrarea tehnologiilor inovatoare: automatizarea robotizată sau inteligența artificială. În cadrul programului vor fi incluse 50 de afaceri care vor contracta credite la Victoriabank începând cu decembrie 2023.

„Una dintre prioritățile Victoriabank este digitalizarea și ne bucurăm că prin programul IMM Digital venim cu o oportunitate unică pentru întreprinderile din Moldova. Antreprenorii care vor beneficia de creditare din partea băncii au posibilitatea să acceseze și o finanțare nerambursabilă pentru digitalizarea afacerii. Vom facilita accesul companiilor la instrumente și tehnologii moderne: fie că au nevoie de un site pentru companie, vor să-și crească vânzările online sau planifică să implementeze o soluție de securitate cibernetică", a precizat Denis Andrieș, directorul Direcției Clienți IMM, Victoriabank.

Programul IMM Digital, creat în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie oferă următoarele avantaje:

  • consultanță gratuită în domeniul digitalizării;
  • acces la o gamă largă de soluții digitale;
  • finanțare nerambursabilă de la 2.000 până la 8.000 de dolari SUA, acordată de Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova.

„Programul IMM Digital oferă oportunitatea afacerilor locale să-și transforme modelul de funcționare, permițându-le să devină mai competitive, mai eficiente și mai adaptabile în contextul actual. Utilizarea instrumentelor digitale le va permite automatizarea sarcinilor repetitive, reducerea erorilor, optimizarea proceselor, dar și reducerea costurilor operaționale. Astfel, companiile beneficiare își vor spori productivitatea și rentabilitatea, în special pe termen lung”, a menționat Doina Nistor, directoarea Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova.

Te invităm să completezi aici formularul de aderare la IMM Digital pentru a beneficia de finanțare nerambursabilă.