8 November 2023
Agenția Alba Iulia, o nouă unitate Victoriabank ce redefinește standardele bancare

La Victoriabank, ținem cont mereu de dorințele și necesitățile clienților, mai ales atunci când ne vor mai aproape de ei. Vocea lor ne inspiră la inovație și dezvoltare. De această dată, suntem bucuroși să anunțăm despre reluarea activității în sediul fostei Sucursale nr. 20 din Chișinău. Am deschis ușile unei noi unități bancare – Agenția Alba Iulia din sectorul Buiucani, amplasată pe strada O. Ghibu, numărul 7/2.

Decizia de a investi într-o nouă unitate vine tocmai din dorința de a rămâne alături de oamenii care s-au obișnuit cu servicii de top. De asemenea, vrem să oferim comoditate, așa încât cei care beneficiază de produsele Victoriabank să le aibă cât mai aproape de casa lor. În plus, ne dorim să extindem rețeaua de unități și, nemijlocit, prezența în Capitală.

Locația este strategic amplasată și asigură acces ușor și convenabil pentru toți cei care ne trec pragul, reducând timpul și efortul necesar pentru a ajunge la o agenție Victoriabank. Iar echipa noastră experimentată este pregătită să ofere consultanță și servicii personalizate. Principiile de bază în deservirea clienților noștri sunt transparența, siguranța și confortul acestora.

"Ne ghidăm mereu de vocea clientului atunci când decidem amplasarea unităților noastre. Pentru noi, a fost clar încă din luna august că oamenii ne vor înapoi la această adresă. Acum, la doar trei luni distanță, ne bucurăm enorm să revenim aici cu o nouă unitate, într-un spațiu modernizat și complet renovat. Mulțumim clienților pentru încrederea pe care ne-o acordă și îi așteptăm cu nerăbdare la Agenția Alba Iulia!", a declarat Diana Pranițchi, director al Direcției Vânzări și Dezvoltare Rețea de la Victoriabank.

Noua unitate Victoriabank va activa de luni până vineri, între orele 08:45 și 16:30. Ne bucurăm să asigurăm un spațiu prietenos și confortabil pentru toți cei care ne vor păși pragul. Am optimizat activitățile bancare așa încât clienții, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, să fie deserviți rapid.

În prezent, Victoriabank deține o rețea teritorială care include 30 sucursale și 40 de agenții. Banca deservește peste 300 de mii de clienți și are aproape 250 de bancomate, repartizate în punctele strategice din toate raionale țării.