1 December 2022
Victoriabank – unica bancă 100% ONLINE din Moldova

Din nou, scriem istorie în dezvoltarea digitală a sistemului bancar din Moldova. În premieră pe țară, Victoriabank lansează serviciul Digital Onboarding, platformă deschisă pentru fiecare persoană care dorește să devină clientul băncii.

Doar la Victoriabank poți deschide un cont cu card atașat 100% online, 100% simplu. Toate acțiunile se întâmplă exclusiv online, iar cardul salut îl primești direct acasă, la solicitare. Ai zero bătăi de cap, zero comisioane, zero drumuri la bancă.

Pentru Digital Onboarding îți trebuie buletin de identitate al Republicii Moldova, valabil desigur 😃 să ai 18 ani împliniți și să deții semnătură electronică avansată calificată. Înainte de a începe procesul de onboarding:

  • Asigură-te, preventiv, că funcționează webcam-ul și microfonul dispozitivului ales
  • Ține la îndemână buletinul de identitate, în original
  • Verifică ora: poți deschide contul în mdl, de luni până vineri, de la ora 08:30 – 17:00

Accesezi pagina Digital Onboarding, dai click pe „deschide cont online” și parcurgi etapele descrise până la apelarea video a unui reprezentant al băncii. După ce totul decurge cu brio, vei primi un sms de confirmare privind finalizarea procesului cu succes. Apoi, îți rămâne doar să stai comod acasă și să aștepți curierul care-ți va livra gratuit cardul salut!

Cardul salut este cel mai nou card de la #Victoriabank, nu are comision de deservire și oferă o gamă largă de servicii gratuite.