Stagii de practică cu remunerare

Ești student la ASEM și îți dorești o carieră în domeniul bancar?

Stagii de practică cu remunerare

Ești student la ASEM și îți dorești o carieră în domeniul bancar?

Victoriabank – parte a Grupului Banca Transilvania iți oferă această oportunitate și a lansat în anul 2019 programul Stagii de practică cu remunerare și proiectul "Zoom in banking", program de formare profesională în domeniul managementului bancar.

Prin aceste proiecte, studenților facultății de finanțe de ASEM li se oferă posibilități de formare și dezvoltare profesională în domeniul managementului bancar de la cei mai experimentați specialiști din cadrul Victoriabank, experți/parteneri naționali și internaționali ai Asociației Businessului European (EBA).

Îți vei aprofunda cunoștințele teoretice și vei învăța de la cei mai experimentați specialiști din cadrul Victoriabank, experți /parteneri naționali și internaționali ai Asociației Businessului European (EBA) etc.

Durata stagiului de practică în cadrul băncii va fi plătit de către Victoriabank. Totodată fiecare student stagiar va beneficia de un card de debit gratuit.

În toamna anului 2019 Victoriabank a lansat programul ,,Stagii de practica cu remunerare la Victoriabank”. Acest program este dedicat studenților și masteranzilor care urmează profilul economic în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei , Facultatea Finanțe

Partenerii proiectului: : Asociația Businessului European (EBA) și Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM).

VB24