Stagiarii Victoriabank

Stagii pentru studenti

Alexandru Moraru

Universitatea Aarhus, Danemarca

VictoriaBank

"Am avut parte de un stagiu de practică în care am descoperit mecanismul bancar dintr-un unghi nou, acumulând multă experiența care sunt sigur o voi aplica în viitor. Activând în Secția carduri și persoane fizice, din cadrul Sucursalei nr. 03 Chișinău, am urmărit angajații băncii pentru care lucru cu clienții e prioritar, iar orice problemă a clienților e soluționată și tratată individual.

Pe lângă aceasta, la Victoriabank se oferă flexibilitate pe parcursul stagiului de practică, care este exprimată prin posibilitatea de a te transfera în diferite secții a sucursalei în care te afli pentru a descoperi cum lucrează diferite domenii băncii. Am rămas plăcut impresionat de echipa băncii care mi-a oferit suport și ghidare pe tot parcursul stagiului de practică pentru a acumula experiența necesară.

Multe detalii sunt nevăzute de clienții băncii, detalii care asigură cel mai înalt nivel al serviciilor oferite de bancă, mecanismul enorm al băncii care lucrează în continuu datorită întregii echipe, standardele înalte și transparente care sunt respectate mereu. Recomand studenților, care au nevoie de stagiu practică, să aplice fără ezitare la Victoriabank.

Cunoștințele acumulate vă vor ajuta să vă dezvoltați atât pe plan profesional cât și pe plan personal, mai ales în cazul în care nu sunteți siguri în ce domeniu doriți să debutați în carieră după finalizarea studiilor, un stagiu de practică vă va ajuta să înțelegeți mai bine. În plus, fiind student în Danemarca, nu ezit să îndemn și colegii de peste hotare să profite de așa o ocazie de a face practica acasă, în Republica Moldova” spune Alexandru."

Gherțescu Claudia

Universitatea din Craiova, România

VictoriaBank

"Am ales să fac un stagiu facultativ pe timp de vară în cadrul Victoriabank – parte a Grupului Banca Transilvania, pentru că îmi doresc o carieră profesională în domeniul bancar. Mai mult decât atât, îmi fac studiile în Romania, iar Banca Transilvania este cea mai mare banca din Europa de Sud – Est după profit și active, și nu numai. Este bancă care susține că ,,bankingul este despre oameni și încredere”, și este un slogan care te prinde 😃

Activitățile pe care le-am derulat în timpul stagiului de practică au fost pentru mine o experiență venită la momentul oportun, ajutându-mă, în special, să îmi dezvolt competențe ce se bazează pe cunoștințele acumulate la facultate.

Am reușit să obțin o mulțime de informații utile, o viziune mai clară referitor la domeniul ales, cum stau lucrurile din punct de vedere practic.

În ceea ce privește colaborarea cu angajații băncii s-a desfășurat totul cu ușurință deoarece am fost într-o comunicare prietenoasă. Consider, că stagiile de practică, au un rol esențial în formarea noastră ca viitori economiști, de aceea îndemn studenții care își desfășoară studiile în domeniul economic să aplice fără ezitare la un asemenea stagiu.

Așadar, rămân cu impresii bune în ceea ce privește experiența dobândită la Victoriabank, pentru că, este bancă ce oferă soluții inovatoare clienților, și e formată dintr-o echipă de profesioniști dedicați domeniului."

Chistrea Mihaela

Academia de Studii Economice din Moldova

VictoriaBank

"Stagiul de practică desfășurat în cadrul Victoriabank – parte a Grupului Banca Transilvania, Sucursala nr. 3 Chișinău, a reprezentat pentru mine o experiență frumoasă, în urma căreia am dobândit informații noi, am descoperit ce înseamnă munca în echipă într-un mediu bancar.

Am descoperit o echipa pozitivă și energică, ce posedă spirit de echipă și răbdare deosebită, întrucât m-au ajutat să mă integrez foarte rapid în colectiv. Am reușit să învăț foarte multe lucruri și informații care cu siguranță îmi vor fi de utile în viitorul apropiat.

Pe parcursul orelor de practică, am utilizat comunicarea directă pentru a discuta cu clienții și de a identifica nevoile acestora, pentru a le oferi tot suportul necesar.

Mă bucur că alegerea mea pentru stagiul de practică a fost în favoarea Victoriabank, deoarece este prima bancă comercială din Republica Moldova, care oferă toate tipurile de servicii financiare pentru persoanele fizice și juridice. Această instituție financiară este gestionată de o echipă puternică, abordând experiența internațională în sistemul bancar (din anul 2018 – parte a celui mai mare Grup Financiar din România – Banca Transilvania), cu o deservire calitativă a clienților.

Din punctul meu de vedere, acest stagiu de practică îl consider ca fiind primul meu pas în carieră, și afirm cu certitudine că îmi voi aminti de aceste momente frumoase cu drag 😃".

VB24