Evenimente

#cuPoftădeComunicare

Pădurea Victoriabank 1.0

Dorim să facem lumea un loc mai frumos și mai bun. Anume din acest motiv, ne-am propus să plantăm prima pădure Victoriabank.

În ultimul weekend din martie, chiar în ajunul Orei Pământului, Victoriabank a împădurit o zonă din comuna Budești cu 1 100 de puieți de diverse specii. Peste 400 de angajați ai Victoriabank, rude și prieteni ai acestora, dar și angajații altor companii precum: BT Leasing Moldova și Proimobil.md au plantat, umăr la umăr: nuci, tei, cireși, frasini, mălini, cu sprijinul celor de la verde.md.

„În primul rând, aceasta este o inițiativă de responsabilizare a angajaților noștri, a societății în care trăim. Este important să fim responsabili atunci când consumăm hârtie, apă, curent electric, să ne gândim și la cât de greu cresc acești copaci și cât de greu este să participi într-un proiect în care trebuie să depui chiar tu efortul pentru a face lucrurile „verzi”. Noi credem că, odată cu participarea noastră la o astfel de campanie, de a crea prima pădure Victoriabank, vor fi și alții care ne vor urma exemplul și vom ajunge să avem un număr cât mai mare de copaci pe cap de locuitor în Moldova. Denumirea parcului este împrumutată din practica pe care o are acționarul nostru Banca Transilvania în România. La ei acest proiect are deja 5 ani, deci au ajuns la versiunea Pădurea Transilvania 5.0. Noi suntem la prima experiență, deci este pădurea 1.0. Felicitări celor de la verde.md pentru ceea ce au făcut ei până acum pentru ecologizare și pentru împădurire. Ne-a făcut o mare plăcere că au fost de acord să ni se alăture în acest parteneriat”- a declarat Bogdan Pleșuvescu, CEO Victoriabank.

Toate persoanele, participante la plantarea Pădurii Victoriabank s-au arătat mulțumite că au putut contribui la înverzirea regiunii Budești, ce nu va fi unica zonă împădurită de „Prima bancă din Moldova”. Acum, acolo unde se obișnuiau să se arunce deșeuri, va răsări o pădure! Inițiativa lansată de bancă se înscrie în seria de acțiuni, organizate de Victoriabank, întru contribuirea protecției mediului natural și a încurajării voluntariatului.

 

VictoriaBank VictoriaBank

Victoriabank a dat startul recrutărilor de primăvară la Târgul de Cariere 2019

Victoriabank a participat la cea de-a 15-a ediție a Târgului de Cariere din 12 – 13 aprilie 2019, iar toți cei care se gândesc la cariera au avut posibilitatea să ne treacă pragul și să interacționeze cu membrii echipei resurse umane din cadrul băncii și să cunoască în detaliu oportunitățile și beneficiile oferite de bancă pentru a începe o carieră de succes.

Victoriabank parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, a prezentat candidaților diverse oportunități profesionale de angajare atât din categoria entry-level, cât și pentru nivel mediu și avansat. În cadrul evenimentului au fost colectate peste 200 de CV-uri ale candidaților și stabilite interviuri.

Cei care nu au reușit să ne viziteze la Târgul de Cariere, pot găsi posturile vacante în compartimentul Cariere, la fel și pe rețelele noastre de socializare Facebook și Linkedin.

 

VictoriaBank VictoriaBank VictoriaBank VictoriaBank

Victoriabank a dat startul recrutărilor de toamnă la Târgul de Cariere 2019

La cea de a 16-a ediție a Târgului de Cariere din această toamnă am descoperit multe talente noi. Victoriabank, a prezentat candidaților oportunități de angajare în domeniile de: creditare, IT, deservire clienţi, riscuri, AML, etc. Vizitatorii standului nostru au reușit să interacționeze și să cunoască echipa Victoriabank, iar suplimentar ofertelor de angajare, aceștia au primit un flyer informativ cu un card mostră, ce poate fi schimbat pe unul gratuit la unitățile băncii. Doar în 2 zile, cât a durat evenimentul, au fost recepționate peste 200 de cereri de deschidere a cardului promoțional și peste 150 de CV-uri 😃

 

VictoriaBank VictoriaBank VictoriaBank VictoriaBank

Victoriabank la Zilele carierei din cadrul Centrului de Excelență în Economie și Finanțe 2019

Victoriabank a participat la ediția anuala ZILELE CARIEREI organizată de către Centrul de Excelență în Economie. Tinerii absolvenți, care se gândesc la carieră în domeniul bancar, au avut posibilitatea să interacționeze cu echipa resurse umane a bancii și să cunoască mai bine oportunitățile și beneficiile oferite de bancă pentru a începe o carieră de succes.

Totodata colega noastră, Diana Pranițchi – Director regional, Directia Retea a povestit despre deservirea calitativă şi profesionistă în cadrul băncii. Tehnici de comunicare eficientă, modalități de a răspunde la reclamațiile clienților ca instrument de îmbunătățire a calității deservirii. Despre calitate în termeni corporativi ca investiție pe termen lung etc.

Din ianuarie 2018, Victoriabank a intrat într-o etapa total nouă: Grupul Financiar Banca Transilvania a devenit acționar și partener al BERD. Banca Transilvania și-a propus replicarea modelului de business la Victoriabank cu ajutorul echipelor celor doua bănci.

 

VictoriaBank VictoriaBank VictoriaBank VictoriaBank VictoriaBank
VB24