19 Ianuarie 2024
Mesajul lui Vasile Donica – CEO BCR Chișinău

Dragă client BCR Chișinău,


Sunt onorat să-ți aduc la cunoștință un anunț important - BCR Chișinău a fost achiziționată de Victoriabank. Acest pas reprezintă o etapă semnificativă pentru BCR Chișinău. Urmează un nou capitol pentru noi și ne bucurăm că ești alături.

Prioritatea noastră principală ești tu, clientul BCR Chișinău, și te asigurăm că îți vom oferi în continuare servicii de calitate.

BCR Chișinău și Victoriabank – bănci cu activitate separată

În următoarele șase luni, BCR Chișinău și Victoriabank vor continua să funcționeze ca entități separate. În acest interval de timp, vom face integrarea BCR Chișinău în Victoriabank, o etapă crucială în care echipele noastre vor colabora strâns. Această tranziție va fi gestionată cu profesionalism pentru a fi cât mai lină pentru toate părțile implicate. Pe această cale, te anunțăm că pentru moment nu vor exista schimbări în serviciile și produsele de care beneficiezi.

Rămânem la dispoziția ta

Pentru a te ține la curent cu toate detaliile până la fuziune, am creat această pagină web dedicată, unde vei găsi informații actualizate despre procesul de integrare. Ne poți urmări și pe rețelele sociale - Facebook, Instagram și LinkedIn - pentru a găsi răspunsuri la întrebări.

Dacă ai nevoie de asistență, nu ezita să ne contactezi prin intermediul canalelor obișnuite - telefon și e-mail. De asemenea, te vom întâmpina cu drag în unitățile BCR Chișinău.

Suntem recunoscători pentru încrederea continuă pe care o acorzi echipei BCR Chișinău și promitem să îți oferim sprijinul necesar pe parcursul acestei perioade de integrare. Îți mulțumim.


Cu respect și încredere,

Vasile Donica, 

CEO BCR Chișinău!