Закупки

 Licitație deschisă privind ”Achiziţionarea și montarea echipamentului/sistemelor de supraveghere video la subdiviziunile B.C. ”Victoriabank” S.A.”

B.C. „Victoriabank” S.A. declară despre iniţierea şi desfăşurarea Concursului privind achiziţionarea și montarea echipamentului/sistemelor de supraveghere video la subdiviziunile B.C. ”Victoriabank” S.A. în anii 2018-2019.

 

Se invită agenţii economici specializaţi în domeniul concursurilor (dealeri oficiali și companii autorizate). Pentru participare şi obţinerea caietului de sarcini este necesar să preluaţi legătura apelând la numerele de telefon de mai jos.

 

Termenul – limită de prezentare a ofertelor – 30 zile calendaristice de la data publicării comunicatului despre lansarea concursului.

 

Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa la telefoanele: 022 57 61 33, 022 57 64 12, 022 57 62 40.

  Licitație deschisă privind „Prelungire suport produse Oracle, Toad for Oracle, Data Protector”

B.C. „Victoriabank” S.A. declară despre inițierea și desfășurarea licitației deschise privind „Prelungire suport produse Oracle, Toad for Oracle, Data Protector pentru perioada 2018-2019”.

 

Se invită Companiile specializate în domeniu pentru participare la concurs. În scopul obținerii caietului de sarcini este necesar să preluați legătura, apelând la numerele de telefon (022) 576348, 068105059, 069872896.

 

Termenul – limită de prezentare a ofertelor – 22 august 2018.

 Открытый конкурс на проведение аудита на соответствие требованиям стандарта PCI PIN Security Requirements 2.0

 Licitație deschisă privind „Lansarea concursului: Obiect 3S/18 -DRL „Contractarea serviciilor de asigurare facultativă CASCO”

 Licitație deschisă privind „Iniţierea şi desfăşurarea concursului : OBIECT 1 a/ 18-DRL: „Achiziţionarea produselor de papetărie”

Открытый конкурс  для  заключения договора на страхование Держателей банковских карт Platinum во время путешествий

 Licitație deschisă privind „Achiziția serviciilor de publicitate la TV, RADIO, ONLINE și alte canale de comunicare pentru anul 2018”

 Licitație deschisă privind „Serviciile de reparație și deservire a POS Terminalelor și PIN Pad-urilor”

 Licitație deschisă privind „Achiziția POS Terminalelor, a PIN Pad-urilor și a suporturilor pentru utilaj”