Victoriabank a susținut cei mai talentați participanți ai Proiectului educațional „Leonardo la Chișinău”

La data de 13 aprilie 2017, în incinta Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova a avut loc festivitatea de premiere a participanților Proiectului educațional „Leonardo la Chișinău” în cadrul căruia Victoriabank, în calitate de Partener, a premiat cei mai talentați elevi.

 

Proiectul și-a desfășurat activitățile în perioada 01-31 martie 2017 și a fost organizat cu ocazia aniversării a 565 ani de la nașterea celui mai mare geniu din istoria omenirii – Leonardo Da Vinci. Organizatorii – Asociația Obștească „ICAR” au avut drept scop implicarea copiilor cu aptitudini în matematică, nu doar în activități de matematică competitivă, ci și de cercetare în alte domenii de studiu. În acest an s-a atestat o participare foarte activă în cadrul proiectului – 1622 de elevi, iar profesorii antrenați în activitățile desfășurate au fost în număr de 75.

 

Marele premiu, o foaie gratuită pentru participarea la Tabăra Specializată de Matematică „ALTAIR” acordată de AO „ICAR” a revenit elevului Grigore Cerneanu, clasa a VI-a, LT „Ion Creangă”. Alte 3 premii, echivalente cu o treime dintr-o foaie gratuită pentru participarea la Tabăra Specializată de Matematică „ALTAIR” acordate de AO „ICAR” au revenit elevilor Mogoreanu Crina, Diaconu Ruxanda, clasa a IV-a, IPLT „Mihai Viteazul” și Daniel Botnari, clasa a VII-a, LT „Gaudeamus”.

 

Victoriabank a oferit 30 de premii tuturor elevilor care au obținut cele mai bune rezultate, ocupând locul de frunte (I) la concursurile desfășurate. Victoriabank acordă o atenție deosebită susținerii proiectelor din domeniul educațional, cultural, social. Participând în cadrul unor asemenea evenimente, Banca contribuie nu doar la dezvoltarea atitudinii și comportamentului proactiv al participanților, ci și la bunăstarea societății, a cărei viitor îl reprezintă acești copii.