Achiziții

 Licitație deschisă privind ”Efectuarea auditului conformității cu cerințele standardului PCI PIN Security Requirements 2.0”

B.C. Victoriabank S.A.  invită companiile cu statut VISA PIN Security Assessor să participe la licitația deschisă pentru furnizarea servicii de audit în conformitate cu cerințele standardului PCI PIN Security Requirements 2.0. Termenul-limită de prezentare ofertelor: 4 mai 2018, ora 16:00.

 

Companiile interesate pot depune oferta comercială prin intermediul poștei electronice la următoarele adrese:

alexandr.bocearov@vb.md

nicolae.ous@vb.md

mariana.slobozeanu@vb.md

 Licitație deschisă privind „Lansarea concursului: Obiect 3S/18 -DRL „Contractarea serviciilor de asigurare facultativă CASCO”

Se invită Companiile de asigurări pentru participare la concurs. În scopul obţinerii caietului de sarcini este necesar să preluaţi legătura, apelând la numerele de telefon de mai jos.

 

Termenul – limită de prezentare a ofertelor – 07 mai 2018.

 

Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa la telefoanele:  022 57 64 46, 022 57 61 09;

 Licitație deschisă privind „Iniţierea şi desfăşurarea concursului : OBIECT 1 a/ 18-DRL: „Achiziţionarea produselor de papetărie”

 Licitație deschisă privind ”Contractarea serviciilor de asigurare facultativă pe perioada călătoriei Deținătorilor de card Platinum”

 Licitație deschisă privind „Achiziția serviciilor de publicitate la TV, RADIO, ONLINE și alte canale de comunicare pentru anul 2018”

 Licitație deschisă privind „Serviciile de reparație și deservire a POS Terminalelor și PIN Pad-urilor”

 Licitație deschisă privind „Achiziția POS Terminalelor, a PIN Pad-urilor și a suporturilor pentru utilaj”