CSR

Responsabilitatea socială corporativă (CSR)

De sărbători, VICTORIABANK a dus daruri copiilor de la Casa municipală de copii din Chișinău

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate de către copii și fiecare dintre ei speră să găsească daruri sub pomul de Crăciun. Angajații VICTORIABANK au făcut mai frumoasă sărbătoarea micuților de la Casa municipală de copii din Chișinău, ducându-le dulciuri, fructe, hăinuțe, cărți și jucării. Mașina încărcată cu daruri a ajuns la destinație exact în momentul începerii matineului de sărbătoare. Copiii au cântat colinde de Crăciun, au recitat poezii și au dansat, răspândind lumină și bucurie în sufletele tuturor celor care au fost prezenți. VICTORIABANK inițiază astfel de acțiuni de caritate în fiecare an, pentru a aduce copiilor o sărbătoare ca acasă. 


Săptămâna Educaţiei Financiare! Un grup de copii au învățat de la angajaţii Victoriabank ce înseamnă banii

 

 

Victoriabank a considerat întotdeauna implicarea în activităţile culturale şi sociale ale comunităţii drept una dintre priorităţile sale. În perioada 14 - 20 martie, în contextul desfășurării “Săptămânii Internaţionale a Educaţiei Financiare”, care are ca scop îndrumarea copiilor şi tinerilor în ştiinţa despre gestionarea, economisirea şi înmulţirea banilor, precum şi incluziunea financiară a elevilor, Victoriabank a organizat un eveniment surpriză pentru un grup de 28 de copii cu vârsta de 5-7. Micuții au avut parte de o excursie organizată în sediul central al Victoriabank, iar angajaţii băncii au susţinut şi un curs educativ despre apariţia banilor, simbolurile şi valoarea monedei naţionale, precum şi despre cel mai inovativ mijloc de păstrare şi gestionare a mijloacelor băneşti – cardurile bancare. Activităţile interactive, bazate pe întrebări şi răspunsuri, au avut un efect pozitiv asupra percepţiei pe care o au copiii despre bani şi importanţa acestora. Spre finalul excursiei, micii invitaţi au primit şi cadouri din partea Victoriabank. 


Victoriabank a susţinut cea de-a 5-a ediţie a Turneului de Tenis de Masă HOSPICE Angelus

 

 

În data de 27 februarie 2016 a avut loc Turneul de Tenis de Masă HOSPICE Angelus, un eveniment caritabil în beneficiul copiilor şi adulţilor cu maladii incurabile în stadiu avansat şi/sau terminal. Angajaţii băncii au evoluat în calitate de jucători de tenis alături de alte companii, organizaţii non-guvernamentale şi ambasade din Republica Moldova. Astfel, suma colectată în cadrul evenimentului va fi direcționată spre asigurarea serviciilor gratuite de îngrijiri medicale, sociale şi psiho-emoţionale oferite de Hospice Angelus. Victoriabank a considerat dintotdeauna implicarea în activităţile şi proiectele de responsabilitate socială ca fiind una dintre misiunile sale principale.


 
Anul 2015