Victoriabank - în TOP-200 bănci din CSI, potrivit experților "RIA Rating"

Victoriabank a fost inclusă în TOP-200 bănci din CSI după mărimea activelor, conform clasamentului „Top 200 bănci din CSI în 2016” realizat de agenția „RIA Rating”.

Victoriabank a fost inclusă în TOP-200 bănci din CSI după mărimea activelor, conform clasamentului „Top 200 bănci din CSI în 2016” realizat de agenția „RIA Rating”.

 

În total au fost analizate activele a circa 1000 de bănci din țările CSI. În top-200 au intrat bănci din 11 țări: Azerbaidjan (7 bănci), Armenia (6 bănci), Belarus (9 bănci), Georgia (6 bănci), Kazahstan (19 bănci), Moldova (3 bănci), Rusia (116 bănci), Tadjikistan (2 bănci), Turkmenistan (4 bănci), Ucraina (17 bănci) și Uzbekistan (11 bănci).

 

Victoriabank este Prima Bancă Comercială din Moldova, care a pus bazele procesului de dezvoltare a unui sistem bancar în Moldova încă din 22 decembrie 1989. Această instituție financiară ocupă unul dintre locurile de frunte în sectorul bancar din R. Moldova.

În prezent, Victoriabank oferă o serie largă de produse, precum: carduri bancare pentru utilizări de zi cu zi; carduri bancare Premium; credite adaptate celor mai diferite bugete; depozite; servicii de deservire la distanță: InternetMobileSMS și ATM Banking, prin intermediul cărora clienții pot achita facturile, transfera bani sau efectua orice alte operațiuni, fără a se prezenta la Bancă. De asemenea, Victoriabank se află în permanentă dezvoltare a produselor destinate persoanelor juridice, susținând și antreprenorii mici și mijlocii.